Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Pet-recyclebaar (1)
 2. Polyester (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (2)
 4. Fullcolor (1)

Zadelhoesjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte zadelhoesjes is de meest effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Men stalt de fiets en als zij terugkomen zien ze tot hun grote verrassing een functioneel promotieartikel. U heeft er namelijk in de tussentijd voor gezorgd dat alle zadels zijn voorzien van een mooi bedrukt zadelhoesje. De reden waarom deze relatiegeschenken zo functioneel zijn is dat het zadel ook na een regenbui nog droog is, als er gebruik wordt gemaakt van het bedrukte hoesje. Plekken waarop dit goed werkt, zijn:

 • Stations;
 • Bioscopen;
 • Andere uitgaansgelegenheden;
 • Scholen.

Zadelhoesjes met bedrukking zijn zeer geliefd binnen ons assortiment, dit komt door de vrij lage aanschafsprijs die deze relatiegeschenken hebben. Men kan dus ook met een klein budget een mooi verzorgd promotieartikel vergeven.

Bedrukte zadelhoesjes & vergeven

Een bedrukt zadelhoesje kan vanzelfsprekend ook nog op andere manieren worden vergeven dan via een fietszadel. U kunt deze uitdelen tijdens beurzen of andere promotionele evenementen, maar u kunt ze ook opsturen, aangezien de relatiegeschenken weinig tot geen ruimte innemen. Het verloten van deze gewilde relatiegeschenken is ook een optie. Men weet wat hij kan verwachten als prijs en doet maar al te graag vrijblijvend mee aan een prijsvraag. Hierbij kunt u op social media veel extra likes, followers of reacties genereren.

Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes bedrukken gebeurt met een zeefdruk of transferdruk. De meeste zadelhoesjes zijn gemaakt van nylon. Dit materiaal behoort tot de groep synthetische polymeren en bestaat al sinds 1938. Het materiaal heeft veel bekendheid en is erg geliefd om de duurzaamheid en de makkelijke wijze waarop hij bedrukt kan worden. U kunt gewoon werken met verscheidene kleuren om zo een opvallend en creatief geheel samen te stellen op het zadelhoesje. Wilt u echter een rustige bedrukking hebben, dan kunt u deze in één kleur laten bedrukken op het zadelhoesje.

Met bedrukte zadelhoesjes kunt u verschillende kanten uit. Laat u eens voorlichten door één van onze medewerkers en bekijk samen wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk andere promotieartikelen!

Bekijk andere promotieartikelen en combineer eens met; fietsbellen, broodtrommels en jojo’s.