Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (27)
 3. 20 tot 25 werkdagen (27)
Minimale afname
 1. 25 (13)
 2. 100 (4)
Materiaal
 1. Foam (4)
 2. Overig (13)
Bedrukking
 1. 1 kleur (39)
 2. 2 kleuren (27)
 3. 3 kleuren (27)
 4. 4 kleuren (27)

Stressballen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Stressballen met een bedrukking vergeven is altijd erg leuk om te doen. U maakt de mensen hier blij mee en het geeft u de mogelijkheid om eventueel een boodschap over te brengen. Het vergeven van bedrukte stressballen kan zeker met een grote glimlach, we hebben het immers over een ‘’grappig’’ relatiegeschenk waar men nog veel plezier aan zal beleven. Wanneer een bedrukte stressbal eenmaal in gebruik is genomen in bijvoorbeeld een huishouden of op kantoor, zal deze niet snel meer worden vergeten. Vergeet hierbij niet dat men elke keer in aanraking zal komen met de bedrukking van uw bedrijf. Niet alleen de ontvanger zelf komt hiermee in aanraking, maar ook: 

 • familie;
 • vrienden;
 • collega’s;
 • bezoekers. 

Bedrukte stressballen in allerlei vormen! 

Bedrukte stressballen zijn er in allerlei vormen. Waar het vroeger vaak ophield bij een rond en vierkant model, is dit tegenwoordig niet meer in te denken. De aanduiding van het geschenk is dus ook echt nog van vroeger uit. Tegenwoordig wordt er dan ook vaak gebruik gemaakt van de naam stressartikel. Hiermee wordt een grotere groep aangeduid, waarbij de ouderwetse stressballen uiteraard ook niet vergeten zijn.

Er is in iedere sector wel een leuke en bijpassende stressbal te vinden. U hoeft hier uiteraard niet voor te kiezen. Suprème Relatiegeschenken houdt altijd een zo breed mogelijk assortiment aan, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Hierbij houden wij niet alleen rekening met de modellen, maar ook met:

 • prijs;
 • kleur;
 • snelle levering.

Het bedrukken van de stressballen

Het bedrukken van de stressballen is een klus waar nog redelijk wat bij komt kijken. Veel aanbieders van relatiegeschenken bedrukken alles op dezelfde manier. Bij Suprème Relatiegeschenken is hier absoluut geen sprake van. Wij hebben uiteraard ook onze vaste technieken die bij bepaalde geschenken horen, maar bekijken ook altijd per bestelling of er misschien een andere techniek beter past. Wij kunnen u hierdoor het beste eindresultaat garanderen!

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is erg eenvoudig. Iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur is dit mogelijk via de online chat en via:

Wij hebben nog veel meer!

Neem eens een kijkje bij onze pennen, snoeppotten en waterflesjes!