Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (8)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (9)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)

Spaarpotten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Spaarpotten bedrukken is erg eenvoudig bij Suprème Relatiegeschenken. Wij verzorgen al jarenlang de bedrukte geschenken voor veel bedrijven. Voor het gemak van onze bezoeker, hebben wij een mooie webshop ontworpen waarop u alle relatiegeschenken kunt vinden, waaronder de bedrukte spaarpotten. Wij hebben een webshop ontworpen voor onze Belgische klanten en voor onze Nederlands klanten, zodat wij beide zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Bedrukte spaarpotten zijn zeer geliefd. Ze zijn leuk om te vergeven en degene die hem ontvangt is vaak ontzettend blij met dit geschenk. Een spaarpot bedrukt met eigen logo of bedrijfsnaam is goed voor de promotie van uw bedrijf en daarnaast geeft u ook nog eens een leuk geschenk weg aan uw relaties. 

Bedrukte spaarpotten inzetten bij nieuwe klanten

Bedrukte spaarpotten zijn prima geschenken om in te zetten bij nieuwe klanten. Op deze manier verwelkomd u alle nieuwe klanten met een bedrukte spaarpot. De klant voelt zich hierdoor erg welkom en u heeft meteen een mooi promotioneel artikel met eigen naam en/of logo vergeven. 

Bedrukte spaarpotten inzetten bij bestaande klanten

Bedrukte spaarpotten zijn ook zeer geschikt om in te zetten bij bestaande klanten. Zij zullen zich hierdoor extra gewaardeerd voelen. 

Het bedrukken van de spaarpotten

Het bedrukken van de spaarpotten gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken meestal met een zeefdruk, transferdruk of tampondruk. Het is lastig om vooraf al te zeggen welke bedrukkingstechniek er gebruikt zal gaan worden. Zodra wij het artwork (logo of een andere afbeelding) hebben ontvangen, gaan wij meteen voor u kijken hoe de door u uitgekozen spaarpot het beste kan worden bedrukt. Aan de hand daarvan stellen wij een gratis digitale proefdruk op. De digitale proefdruk bevat een afbeelding van de spaarpot en de bedrukking en geeft een beeld van het eindresultaat. Wanneer u hier op akkoord heeft gegeven, gaan wij de spaarpotten daadwerkelijk voor u bedrukken in onze drukkerij! 

Contact opnemen

Contact opnemen is iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur mogelijk, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Naast bedrukte spaarpotten nog veel meer geschenken!

Naast bedrukte spaarpotten, hebben wij nog veel meer geschenken waaronder: aanstekers, Bobble waterflessen en sleutelhangers!