Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (8)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (4)
Materiaal
 1. Hout (5)
 2. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
 5. Fullcolor (2)

Puzzels

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Puzzels bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam?

Puzzels zijn leuke spellen om weg te geven aan uw relaties. Bedrukte puzzels vallen veel op, omdat bijvoorbeeld op een schuifpuzzel uw eigen logo kan worden bedrukt. Met een bedrukte puzzel zijn uw relaties eigenlijk continu bezig met uw bedrijf en zullen ze uw bedrijfsnaam niet snel vergeten.

Bedrukte puzzels zijn leuke relatiegeschenken om weg te geven aan onbekende mensen. Ze zullen dit erg waarderen en de puzzel met bedrukking meenemen naar verschillende plekken. Uiteraard speelt hierbij het formaat van de bedrukte puzzel ook een grote rol. Een schuifpuzzel met bedrukking is bijvoorbeeld vrij makkelijk mee te nemen en te gebruiken:

 • Op vakantie;
 • Tijdens het wachten;
 • Tijdens een regenachtige dag.

Puzzels met bedrukking zijn makkelijk om weg te geven. Iedereen houdt er van om op z’n tijd te gaan zitten voor een puzzel.

Bedrukte puzzels | ouderwetse varianten!

Bedrukte puzzels kunnen ook in de ouderwetse variant worden besteld. Hiermee bedoelen wij de kartonnen puzzel die dus helemaal bedrukt kan worden. Hierbij is het wel van belang dat het gaat om een groot aantal bedrukte kartonnen puzzels, aangezien deze speciaal voor u moeten worden gemaakt. Wanneer u deze eenmaal in huis heeft, kunt u een persoonlijk en zelf ontworpen relatiegeschenk weggeven.

Puzzels bedrukken

Puzzels met bedrukking kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: schuifpuzzels en de ouderwetse kartonnen puzzels.

Schuifpuzzels worden bedrukt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking met een stempel op de puzzel aangebracht. Bij een schuifpuzzel kunt u de blokjes waarmee geschoven wordt laten bedrukken maar ook de ondergrond van de puzzel. Deze keuze kunt u helemaal zelf maken en uiteraard met behulp van de digitale proefdruk kunt u alvast zien hoe dit eruit komt te zien.

De ouderwetse kartonnen puzzels worden bedrukt door middel van een digitale offset druk. Dit gebeurt voornamelijk digitaal. Contact opnemen met Suprème is erg gemakkelijk.

Puzzels en spellen

Bekijk ook ons aanbod in speelgoedstressballen en zomer en strand artikelen.