Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (3)
 4. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (4)
Soorten keycords
 1. 2-kleuren (1)
 2. Met veiligheidssluiting (5)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (7)

Keycords

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte keycords worden vaak ook wel neklinten of lanyards genoemd. De benaming mag misschien anders zijn, maar in de praktijk verschilt er niet ontzettend veel. Mocht u op zoek zijn naar bedrukte keycords, neklinten of lanyards dan is de kans groot dat u bij dezelfde artikelen uit zult komen. Het Engelse woord voor sleutelkoord is lanyard, dit is echter ook vaak vertaald door het woord keycord te gebruiken. Om deze reden zijn er verschillende woorden in omloop gekomen voor het zelfde artikel. 

Bedrukte keycords voor uw kantoor! 

Een keycord, neklint of lanyard met bedrukking bestaat eigenlijk uit een lint dat aan elkaar vast is gemaakt door een karabijnhaak of door een ander functioneel item, zoals een telefoonkoord. Hieraan kunt u dan verschillende dingen bevestigen, zoals: 

 • sleutels;
 • beurskaart;
 • visitekaartjes;
 • telefoon. 

Keycords met bedrukking | erg gebruiksvriendelijk 

Keycords met bedrukking zijn erg eenvoudig in gebruik. Het onderste gedeelte kan eenvoudig los worden geklikt middels een klik systeem. Er zijn ook exemplaren te vinden in de webshop met een safety click. Deze bevindt zich in de nek en zal losschieten, zodra er veel gewicht aan de keycord komt. Bijvoorbeeld als men ergens achter blijft hangen of er aan het keycord wordt getrokken. 

Het bedrukken van de keycords

Het bedrukken van de keycords is vaak voor bedrijven een erg leuke ervaring. Er kan gebruik worden gemaakt van een logo, bedrijfsnaam, maar juist ook een keer van heel iets anders.

Het bedrukken van keycords is uiteraard niet alleen bereikbaar voor bedrijven, maar ook zeker van verenigingen. Het is erg leuk voor de leden om in het bezit te zijn van een bedrukt keycord van de vereniging waar zij bij horen. Tevens kan dit de kas ook extra geld opleveren, wanneer u deze namens de vereniging gaat verkopen.

Bedrukte keycords voor bedrijven worden vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. Het is belangrijk dat hiervoor een goede bedrukking wordt gebruikt. Wanneer deze immers snel loslaat, is dit niet goed voor uw imago. Suprème Relatiegeschenken maakt daarom altijd gebruik van de laatste technieken.

Contact

Contact opnemen is iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur mogelijk via:

Bestel meer dan alleen keycords!

Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u nog veel meer, zoals: petten, trucker caps en powerbanks!