Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (4)
 2. 2 kleuren (2)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)

Jojo's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Jojo’s met bedrukking zijn relatiegeschenken die leuk zijn om weg te geven. Uw relatie zal zich hier prima mee vermaken, tevens zijn bedrukte jojo’s ook zeer geschikt om weg te geven aan kinderen.

Een jojo is een stuk speelgoed. Het bestaat uit twee aparte ronde schijven die zijn verbonden door middel van een as in het midden. Om de as is een stuk touw heen gewikkeld. Het laatste stuk van het touw is bevestigd aan de as. Aan het begin van het touw is een lusje gemaakt waar u, uw vinger doorheen kunt doen. Als u de jojo naar beneden gooit rolt het touw af van de as. Als u dan op het juiste moment trekt aan het touw zal de jojo zichzelf weer optrekken en zal het stuk touw zich weer om de as wikkelen. Dit kan eindeloos worden herhaald en zorgt voor veel plezier!

Een jojo met bedrukking is een ontzettend leuk beursartikel. Het is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep, iedereen vindt bedrukte jojo’s leuk, zowel jong als oud. Een jojo met bedrukking kan ook prima aan een kerstpakket worden toegevoegd. Andere mogelijkheden zijn;

 • Vergeven op scholen;
 • Uitdelen bij promotiedagen;
 • Verloten bij winacties.

Jojo’s bedrukken

Jojo’s bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking via een stempel aangebracht op de jojo. De bedrukking zal zich op de ronde schijf bevinden, uiteraard is het ook mogelijk om beide schijven van een bedrukking te voorzien. U kunt dan kiezen voor twee verschillende bedrukkingen, maar uiteraard ook voor dezelfde. Ook kunt u een leuk figuur aanbrengen dat erg opvalt, wanneer de jojo begint te draaien.

Een jojo bedrukken met de juiste kleurencombinaties is een slim idee. Er ontstaat hier een uniek en herkenbaar promotieartikelen voor uw bedrijf, dat met een goed gevoel kan worden weggegeven. Ons assortiment met bedrukte jojo’s is erg ruim. Mocht het toch zo zijn dat u de juiste bedrukte jojo niet kunt vinden, dan kunt u altijd contact opnemen via

Meer vrije tijdsartikelen!

Behalve bedrukte jojo's zijn misschien onze spellenstrandballen en frisbees iets voor u?