Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (15)
 3. 10 tot 15 werkdagen (7)
 4. 20 tot 25 werkdagen (8)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (18)
 2. 2 kleuren (15)
 3. 3 kleuren (15)
 4. 4 kleuren (15)
 5. Fullcolor (3)

IJskrabbers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Het bedrukken van ijskrabbers is een taak die u zeker uit handen kunt geven aan Suprème Relatiegeschenken. Wij kijken altijd met de grootste zorg naar de bestellingen die wij ontvangen. Of u bedrukte ijskrabbers heeft besteld of een heel ander geschenk, dat maakt voor de behandelwijze van Suprème Relatiegeschenken niet uit. Na het plaatsen van uw bestelling, zullen wij:

u een bevestigingsmail toesturen;

 • alle gegevens controleren;
 • direct beginnen met het ontwerpen van een digitale proefdruk;
 • u een betaallink toesturen.

Bedrukte ijskrabbers vergeven aan een groot publiek!

Bedrukte ijskrabbers vergeeft u aan een groot publiek. Veel mensen zijn in het bezit van een auto. Wanneer dit niet zo is, dan kennen zij zeker personen die een auto hebben. Een bedrukte ijskrabber is dan ook een zeer geliefd geschenk. Iedereen heeft er een hekel aan als de voorruit van de auto in de winter weer eens bevroren is. Een bedrukte ijskrabber van uw bedrijf maakt dit dan een stuk minder erg. Het ijs kan er eenvoudig worden afgehaald, waarna men snel op weg kan.

Als een bedrukte ijskrabber eenmaal in een auto belandt, is de kans erg klein dat deze nog snel zal worden omgeruild voor een ander exemplaar. Men zal dus jarenlang gebruik maken van uw bedrukte ijskrabber.

IJskrabbers met bedrukking, relatief goedkoop

IJskrabbers met bedrukken zijn relatief goedkope relatiegeschenken en daarom ook erg geschikt om een publiek te bereiken dat voor uw bedrijf nog onbekend is. Wanneer u een groter aantal bedrukte ijskrabbers bestelt, zal de prijs steeds voordeliger uitvallen. Het geeft u de mogelijkheid om iets van uw bedrijf te vergeven en het daardoor onder de aandacht te brengen.

Het bedrukken van de ijskrabbers

Het bedrukken van de ijskrabbers gebeurt meestal met een tampondruk. Een tampondruk is een bedrukkingstechniek van kwaliteit en wordt voor nog veel meer relatiegeschenken gebruikt. Naast een tampondruk, wordt er in sommige gevallen ook gebruik gemaakt van een zeefdruk. Suprème Relatiegeschenken maakt deze keuze zelf, u hoeft zich hier niet druk over te maken.

U kunt de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken eenvoudig bereiken:

Andere geschenken meteen bestellen!

Bestel uw andere bedrukte geschenken meteen, zoals: powerbanks, bierglazen en handdoeken (70x140 cm).