Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. Ø 10 cm (1)
 2. Ø 20 cm (1)
 3. Ø 21 cm (3)
 4. Ø 23 cm (2)
 5. Ø 24 cm (1)
 6. Ø 25 cm (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (8)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (3)
 3. 100 (3)
 4. 250 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
 5. Fullcolor (1)
Soorten frisbees
 1. Opvouwbaar (4)
 2. Niet opvouwbaar (6)

Frisbees

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte frisbees zijn een uitstekend voorbeeld van een zeer origineel promotieartikel of relatiegeschenk. Want wie houdt er nou niet van een sportief spelletje? De frisbee zal zowel door volwassenen als kinderen worden gebruikt. Frisbees zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De ontvanger zal dankzij dit kleurrijke en zomerse geschenk positief aan uw bedrijf terugdenken. Frisbees hebben een groot oppervlak waardoor deze gemakkelijk kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Bij het gebruik van de frisbee wordt de ontvanger keer op keer op een positieve manier met uw bedrijf geconfronteerd. Daarnaast zullen ook anderen met uw bedrijfsnaam in aanraking komen. Een frisbee wordt niet binnen gebruikt maar zal verschijnen op straat, op het strand of in het park en zal hier ook zichtbaar zijn voor anderen. Een groot voordeel is de prijs van de frisbee. Frisbees zijn goedkoop beschikbaar en kunnen in grote hoeveelheden worden besteld. De frisbee is daarom zeer geschikt om uit te delen als promotiemateriaal.

Bedrukte frisbees bestellen bij Suprème Relatiegeschenken België

Op Supremerelatiegeschenken.be kunt u terecht voor een divers aanbod aan frisbees. De frisbee is al verkrijgbaar vanaf € 0,20. Wij bieden frisbees in verschillende soorten maten en kleuren. Ook zijn er frisbees gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo bestelt u bij ons de welbekende harde frisbee. Daarnaast bieden wij ook opvouwbare nylon frisbees of frisbees gemaakt van katoen met polyester. Deze laatste kan gebruikt worden om met een hond mee te spelen. De frisbees zijn allen beschikbaar in verschillende soorten kleuren. Het grote oppervlak aan de voorzijde kan worden voorzien van bedrukking naar keuze. U kunt kiezen voor een opdruk van uw bedrijfsnaam of -logo of van een tekst of afbeelding naar keuze. Omdat de frisbee erg goedkoop is kunt u deze in grote hoeveelheden bestellen. Met dit goedkope geschenk zult u de ontvanger enorm blij maken en zorgen voor een gezellige speelmiddag in het park of in de achtertuin!

Frisbees, zomerartikelen en andere relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken België biedt naast frisbees ook vele andere soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo bieden wij een ruim assortiment aan artikelen in de categorie zomer. Artikelen geschikt voor op het strand, in de tuin of voor op een warme zomerdag. Denk daarbij aan strandartikelen, slippers, zonnebrillen of zonnebrand. Onze artikelen zijn niet alleen seizoen gerelateerd. Wij bieden promotieartikelen en relatiegeschenken in allerlei soorten categorieën. Van goedkope artikelen tot meer luxe geschenken. Alle artikelen kunt u door ons laten bedrukken door middel van verschillende technieken. Wij bieden kwaliteit en snelle levering. Voor uw bestelling definitief wordt, ontvangt u eerst een digitale proefdruk zodat u weet hoe de door u gewenste artikelen eruit komen te zien. Bekijk het aanbod online op Supremerelatiegeschenken.be en plaats uw bestelling. Voor hulp op vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.