Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (4)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)

Fietslampjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte fietslampjes zijn ontzettend veilig om te vergeven aan een grote groep mensen. Iedereen kent het wel: je wil ’s avonds weg en dan blijkt dat je achter- of voorlicht niet meer werkt. Je hebt haast en dus geen tijd om eventuele batterijen te vervangen, maar je wil ook niet onverlicht fietsen, dan bieden de bedrukte fietslampjes natuurlijk de uitkomst. De fietslampjes met bedrukking kunnen gemakkelijk op de fiets worden bevestigd, waardoor de ontvanger veilig en verlicht de weg op kan gaan.

De fietslampjes met bedrukking zijn in veel verschillende uitvoeringen te bestellen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Bovenstaand vindt u het gehele uitgebreide assortiment met allerlei verschillende soorten fietslampjes, zoals:

 • sets van fietslampjes;
 • hoofdlampen;
 • losse achterlichten;
 • losse voorlichten.

Bedrukte fietslampjes kunnen het gehele jaar door worden weggegeven op verschillende momenten. U kunt de bedrukte fietslampjes met een bepaalde boodschap vergeven, maar ook om extra naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Aangezien de geschenken klein van formaat zijn is een andere optie om ze per post te versturen, bijvoorbeeld in een mailing. Hierdoor zet u, uw bedrijf weer even op de kaart en verrast u de ontvanger met een praktisch relatiegeschenk.

Fietslampjes bedrukken

Fietslampjes bedrukken gebeurt middels de bedrukkingstechniek tampondruk. Een tampondruk is zeer goed in het bedrukken van de wat kleinere geschenken en kan deze bedrukking daarop ook erg mooi en in kleur aanbrengen. Een tampondruk komt tot stand middels een rubberen stempel die het fietslampje van een bedrukking voorziet. Een andere mogelijkheid is om de fietslampjes te laten verpakken in een doosje en dan het doosje ook van een bedrukking te voorzien. Suprème Relatiegeschenken bespreekt graag de mogelijkheden met u betreft de fietslampjes en natuurlijk ook onze andere geschenken!

Het bedrukken van een fietslampje gebeurt meestal met een bedrijfsnaam of een logo, maar dit kan uiteraard ook met iets anders. De keuze is geheel aan u, maar wanneer u twijfelt, kunt u natuurlijk wel altijd de hulp inschakelen van onze medewerkers. Telefonisch zijn zij iedere werkdag te bereiken via:

Meer handige relatiegeschenken!

De webshop van Suprème bevat nog veel meer handige relatiegeschenken, zoals: EHBO sets, auto accessoires en multitools!