Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Fidget spinners

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Fidget spinners met bedrukking kunnen wij eigenlijk nu al hét relatiegeschenk van 2017 noemen! Een fidget spinner is een klein product dat al ontzettend veel populariteit heeft gewonnen. U kunt als bedrijf niet alleen uw medewerkers verblijden met een fidget spinner, maar ook uw relaties zullen erg blij worden wanneer zij dit geschenk mogen ontvangen. De fidget spinner is eigenlijk te benoemen als een stukje speelgoed, waarmee men allerlei trucjes uit kan halen. Doordat men bezig is met de fidget spinner, wordt de creativiteit en de concentratie ontzettend verhoogd en zal dit voor de werkresultaten dus positieve resultaten opleveren. 

De fidget spinner met bedrukking is door iedereen te gebruiken. Het enige wat men hoeft te doen is een kleine slinger te geven aan de fidget spinner en deze zal vervolgens om zijn eigen as draaien. Daarnaast kunnen er nog veel meer trucjes worden gedaan met de fidget spinner. 

Bedrukte fidget spinners van Suprème Relatiegeschenken!

Bedrukte fidget spinners bestelt u uiteraard gewoon in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Bij ons kunt u terecht voor de meest trendy relatiegeschenken, want wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Het bestellen van de fidget spinner is al mogelijk vanaf 25 stuks. Het bestellen van de fidget spinner vanaf 25 stuks biedt enorm veel kansen, ook voor kleinere bedrijven. Heeft u een klein personeels- of klantenbestand, dan is de bedrukte fidget spinner vanaf 25 stuks een uitkomst! Wilt u juist eerst graag proberen hoe de fidget spinners worden ontvangen? Dan is het ook erg slim om een bestelling van 25 stuks te bestellen. De bedrukte fidget spinners kunnen bij Suprème Relatiegeschenken in 7 kleuren worden besteld, waaronder: 

  • blauw;
  • wit;
  • rood. 

Het bedrukken van de fidget spinners

Het bedrukken van de fidget spinners is een zeer verstandig idee. De fidget spinners zijn bedoeld om te gebruiken met de hand. Men zal dus snel met uw bedrukking in aanraking komen en daarnaast zal de fidget spinner met bedrukking ook van veel personen de aandacht trekken. Stel al uw vragen met betrekking tot de fidget spinner en al onze andere relatiegeschenken gerust aan onze medewerkers: 

Bent u toch op zoek naar iets anders?

Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook onze powerbanks, speakers en zonnebrillen!