Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (8)
 3. 10 tot 15 werkdagen (4)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (4)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (9)
 3. 2 kleuren (6)
 4. 3 kleuren (6)
 5. 4 kleuren (6)
 6. Fullcolor (5)

Broodtrommels

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Broodtrommels laten bedrukken | Supreme

Nederlanders eten graag brood. De broodtrommel is dan ook het ideale en meest tijdloze relatiegeschenk dat het al jaren goed doet. Zowel onder jongeren als ouderen is de broodtrommel geliefd. Het is een handig en duurzaam item dat gemakkelijk is om mee te nemen. Door het gebruik van een broodtrommel wordt ook het onnodig gebruiken en verspillen van plastic folie of zakjes tegengegaan. Jongeren gebruiken een bedrukte broodtrommel om mee naar school te nemen maar ook aan de eettafel op kantoor of in de bedrijfskantine zie je de broodtrommel overal. De met uw bedrijfsnaam of logo bedrukte broodtrommel komt op verschillende plekken, wat betekent dat ook uw bedrijfsnaam op vele plekken zal verschijnen. Dit betekent reclame voor uw bedrijf en een blije relatie of klant!

 

Verschillende bedrukte broodtrommels

Suprème relatiegeschenken biedt verschillende broodtrommels die u stuk voor stuk kunt laten bedrukken naar wens. In het assortiment bieden wij onder andere standaard lunchboxen, opvouwbare siliconen lunchboxen maar ook lunchboxen inclusief bestek. De lunchboxen zijn allen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standaard lunch box wordt aangeboden tegen een zeer scherpe prijs terwijl een meer luxe lunch box zoals de luchtdichte lunch box in een wat hoger prijssegment valt. Voor ieder bedrijf en elk budget is wel een geschikt exemplaar te vinden. Bekijk het aanbod en maak uw keuze. U laat ons weten wat wij op het artikel moet drukken en het is mogelijk om van ons een digitale proefdruk te ontvangen zodat u weet hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien. Hoe de broodtrommels worden bedrukt is afhankelijk van het materiaal. Plastic of kunststoffen broodtrommels worden bedrukt door middel van de tampondruk techniek. Een lunch box van metaal of RVS zal worden gegrafeerd. Wij zullen aangeven met welke bedrukkingtechniek wij uw artikelen het beste kunnen bedrukken. Nadat u akkoord heeft gegeven voor het plaatsen van uw bestelling bieden wij een zeer snelle levering van de door u bestelde producten.

 

Online relatiegeschenken bestellen

Suprème relatiegeschenken biedt verschillende soorten broodtrommels geschikt als relatiegeschenk maar ook kunt u bij ons terecht voor verschillende andere soorten relatiegeschenken. De geschenken zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. De artikelen kunnen allen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. U kunt bij ons terecht voor goedkopere promotieartikelen maar ook voor relatiegeschenken in het luxere segment. De artikelen zijn verkrijgbaar in iedere prijsklasse en dus ook geschikt voor ieder budget en ieder bedrijf. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze, neem dus gerust contact met ons op. Door jarenlange ervaring weten wij welk geschenk het beste bij uw bedrijf past!