Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (1)
  2. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 50 (1)
Materiaal
  1. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)
  2. 2 kleuren (1)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)
  5. Full colour (3)
  6. Fullcolor (1)

Brillendoekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Brillendoekjes met een bedrukking zijn populaire geschenken! In onze webshop vindt u verschillende soorten brillendoekjes die wij op een mooie manier kunnen bedrukken. Het introduceren van een nieuw product of een nieuw concept is slechts een voorbeeld waar de bedrukte brillendoekjes voor worden gebruikt. Door middel van een full colour bedrukking op het brillendoekje is er namelijk veel ruimte voor kleuren en tekst. U heeft dus de mogelijkheid heel wat uit te leggen op het brillendoekje met bedrukking. 

Bedrukte brillendoekjes zijn uiteraard bedoelt om te gebruiken voor het schoonmaken van de glazen van een bril. Vrijwel iedereen is hiervan in het bezit, bijvoorbeeld in de vorm van een leesbril of zonnebril. Niets is vervelender dan het hebben van vieze glazen. Het is dan ook een geschenk dat snel in gebruik zal worden genomen en ook veel zal worden meegenomen in bijvoorbeeld een brillenkoker of een handtas. Wanneer men de glazen gaat schoonmaken met uw bedrukte brillendoekje zal dit een hoop bekijks opleveren! De geschenken worden in deze tijd niet meer alleen meer gebruikt voor het oorspronkelijke doel, maar ook voor het schoonmaken van mobiele apparaten. Een vies scherm van een smartphone of tablet is ook vaak erg vervelend. Met dit bedrukte relatiegeschenk is dat verleden tijd! 

Het bedrukken van de brillendoekjes 

Het bedrukken van de brillendoekjes gebeurt in de meeste gevallen full colour. Dit is dan ook de mooiste optie om voor te kiezen. Wij hebben ook brillendoekjes in ons assortiment waarbij dit niet mogelijk is en de opdruk zal worden aangebracht op bijvoorbeeld het zakje dat om het geschenk heen zit. Dit is meteen te zien in onze webshop, aangezien er dan geen mogelijkheid tot een full colour bedrukking zal worden gegeven. U kunt dit uiteraard ook even snel navragen bij één van onze medewerkers via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Via bovenstaande kanalen kan er tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact worden opgenomen. 

Een heel ander geschenk?

Bent u van plan nog meer weg te geven of wenst u juist heel iets anders? Kijk dan eens verder in onze webshop, bij: Bobble waterflessen, Blond Amsterdam of luxe pennen.