Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. > 2000 mAh (1)
Soort aansteker
 1. Met opener (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 5 tot 7 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (4)
 4. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 100 (2)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Katoen (1)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
Soorten snoepgoed
 1. Click clack blikjes (1)
Soorten pennen
 1. Kunststof (1)

Beursartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte beursartikelen zijn natuurlijk niet meer weg te denken binnen uw bedrijf als u regelmatig aan deze bijeenkomsten deelneemt. Met bedrukte beursartikelen onderscheidt u zichzelf van alle andere deelnemende bedrijven. Mensen zijn nieuwsgierig aangelegd, en daar kunt u perfect op inspelen door het bedrukken van de juiste beursartikelen!

Bedrukte beursartikelen – het assortiment

Bedrukte beursartikelen zijn bij Suprème Relatiegeschenken terug te vinden in een breed en gevarieerd aanbod. Natuurlijk is het gemakkelijk om te zeggen dat eigenlijk alle soorten relatiegeschenken wel kunnen worden aangepast aan beurzen. Dit is natuurlijk mogelijk, desalniettemin vinden wij het zeer belangrijk dat u zich kunt onderscheiden en daarom is ons assortiment met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Een kleine greep van producten uit ons bedrukte beursartikelen-assortiment:

 • speciaal geselecteerde notitieblokken
 • speciaal geselecteerde sleutelhangers
 • speciaal geselecteerde pennen & potloden
 • speciaal geselecteerde keycords & lanyards

Een bedrukte beursartikel is ,zoals we hierboven al hadden uitgelegd, bij ons speciaal geselecteerd, zodat we u de geschenken met het beste promotionele resultaat kunnen aanbieden!

Bedrukte beursartikelen weggeven

Bedrukte beursartikelen weggeven, hierbij spreekt de naam van het geschenk eigenlijk al voor zicht. De artikelen zijn bedoeld om weg te geven op beurzen. Dit kan bijvoorbeeld door bezoekers een formulier met gegevens e.d. te laten invullen met een geschenk als cadeau, maar ook om bezoekers naar uw stand te trekken. Bedrukte beursartikelen doen het altijd goed bij het publiek en zullen dan ook zeker aanslaan.

Het bedrukken van beursartikelen

Beursartikelen bedrukken kan op veel verschillende manieren. Dit komt onder andere omdat ons assortiment veel verschillende geschenken bevat die allemaal een andere behandeling qua bedrukking wensen. Veelvoorkomende technieken die wij gebruiken zijn transferdruk, zeefdruk en tampondruk. Dit zijn de meest standaard en dus goedkopere technieken. Natuurlijk kunt u ook voor een duurdere techniek kiezen zoals graveren of custom made.

Het bedrukken van beursartikelen kan dus geheel naar uw wens, waardoor het geschenk past bij uw bedrijf. 

Meer promotieartikelen

Voor soortgelijke geschenken kunt u kijken bij frisbees, brillendoekjes en stressballen.