Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Soort aansteker
 1. Elektronisch (4)
 2. Met lampje (2)
 3. Met opener (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (20)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (17)
Bedrukking
 1. 1 kleur (20)
 2. 2 kleuren (20)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Fullcolor (1)

Aanstekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte aanstekers zijn geliefde relatiegeschenken bij een grote groep ontvangers. U kunt ze eenvoudig bestellen via de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Het aanbod met aanstekers die kunnen worden bedrukt is erg groot en u kunt hieruit zelf een keuze maken die het beste past bij uw bedrijf. Wilt u de aanstekers met bedrukking bijvoorbeeld aan een grote groep mensen uitdelen en uw bedrijf op deze manier meer naamsbekendheid geven, dan is het vaak erg voordelig om voor een goedkoop model aansteker te kiezen. Wanneer u juist uw vaste relaties wil gaan bedanken voor een duurzame samenwerking, dan is het vaak beter een wat luxer model te kiezen. 

Het uitzoeken van de bedrukte aanstekers is dus erg gemakkelijk. Nadat u het juiste model heeft gekozen, kunt u in enkele vervolgstappen ook de details van uw bestelling doorgeven. Allereerst geeft u ons de kleur door van de aansteker die u graag wil hebben en vervolgens kan ook de bedrukking worden ingevoerd. Heeft u al een afbeelding in uw bezit dat u graag op de aanstekers wil bedrukken? Dan kunt u deze ook uploaden tijdens uw bestelling.

Het bedrukken van de aanstekers

Het bedrukken van de aanstekers moet u aan de specialisten overlaten. Wij kijken namelijk precies hoe de bedrukking die u aan ons heeft doorgegeven, het beste tot zijn recht komt op de aansteker. Het bepalen van de positie gebeurt dus met veel nauwkeurigheid.

Aanstekers bedrukken gebeurt pas nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale proef. U heeft hierdoor de mogelijkheid om zelf het eindresultaat alvast te bekijken op uw computerscherm. Mocht u nog niet helemaal tevreden zijn, dan is er uiteraard nog de ruimte om de digitale proefdruk aan te passen naar uw wensen.

Suprème Relatiegeschenken België

Suprème Relatiegeschenken staat graag klaar voor haar Belgische klanten. U kunt de klantenservice eenvoudig bereiken via de online chat. Onze medewerkers staan daar iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur voor uw klaar. Daarnaast kunt u hen ook gewoon telefonisch en per mail bereiken, via:


Kijk eens verder in de webshop!

Neem ook eens een kijkje bij onze broodtrommels, ijskrabbers en keycords