Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 100 (3)
Materiaal
 1. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)
 5. Fullcolor (1)

Vierkante paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte vierkante paraplu als relatiegeschenk

Bedrukte vierkante paraplu’s worden al jaren gebruikt als relatiegeschenk. Het is niet alleen een erg leuk geschenk om weg te geven, maar daarnaast maakt u ook nog eens reclame. Wanneer u ervoor zorgt dat uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam goed zichtbaar is op de bedrukte vierkante paraplu krijgt u een erg groot bereik. Zo vinden wij de bedrukte vierkante paraplu’s vaak terug op:

 • Evenementen;
 • Beurzen;
 • Etc.

Vierkante paraplu’s met bedrukking kunnen vooral goed van pas komen in een land als Nederland, hier regent het namelijk regelmatig. Wanneer u een evenement organiseert en de weersvoorspellingen zijn niet goed, zal u er goed aan doen om allemaal vierkante paraplu’s met uw bedrukking weg te geven of te verkopen. Vooral wanneer uw bezoekers foto’s plaatsen op social media gaat het erg hard met uw naamsbekendheid.

Naast vierkante paraplu’s verkopen we uiteraard ook andere soort paraplu’s, namelijk:

 • Opvouwbare paraplu’s;
 • Golf paraplu’s;
 • Storm paraplu’s.

Vierkante paraplu’s bedrukken

Vierkante paraplu’s bedrukken we met behulp van een transfer- of zeefdruk techniek. Beide technieken zijn geschikt voor het bedrukken op een paraplu en zullen ervoor zorgen dat de bedrukking er strak en duidelijk op komt te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om de paraplu custom made te laten produceren, hierbij kan u denken aan een eigen full colour ontwerp. Wanneer u dit van plan bent raden wij u wel aan om dit op tijd te bestellen, aangezien wij dit in China laten maken voor u. Hierdoor is de prijs goedkoper voor ons en daardoor ook voor u!

Vierkante paraplu’s met bedrukking bestellen

Vierkante paraplu’s met bedrukking kan u snel en simpel bestellen via de website van Suprème Relatiegeschenken. Hier staan alle soorten, maten en kleuren op. Hierdoor hebben we voor elk bedrijf en elk budget een geschikte paraplu! Naast paraplu’s hebben we uiteraard ook vele andere mooie relatiegeschenken.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel gerust een van onze medewerkers, zij hebben al jaren ervaring met de leukste relatiegeschenken. Indien gewenst sturen wij u altijd een gratis digitale proefdruk toe. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00:

Meer soorten paraplu’s!

Meer soorten paraplu’s die u bij Suprème kunt bestellen, zijn: golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en stormparaplu’s.