Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 5 tot 7 werkdagen (4)
 4. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 100 (5)
Materiaal
 1. Nylon (1)
 2. Polyester (12)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (10)
 5. Fullcolor (4)

Storm paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een stormparaplu met bedrukking is een ontzettend functioneel relatiegeschenk. Een bedrukte stormparaplu kan namelijk net wat meer hebben dan een normale paraplu.

Een bedrukte stormparaplu houdt uw relatie droog. In Nederland gaan hevige regenbuien vaak gepaard met zware windstoten, de meeste paraplu’s zullen het op een gegeven moment begeven, doordat ze omklappen. De kans dat een stormparaplu omklapt is zeer klein, dit komt door de vormgeving en het ontwerp van dit geschenk. Een bedrukte stormparaplu is een relatiegeschenk dat altijd kan worden weggegeven, omdat deze ook het hele jaar door gebruikt kan worden, we weten in Nederland immers nooit wanneer het gaat regenen. Als u kiest voor een bedrukte stormparaplu, weet u vrijwel zeker dat deze lang mee zal gaan, aangezien hij hiervoor gemaakt is.

Verschillende soorten bedrukte stormparaplu’s

Verschillende soorten bedrukte stormparaplu’s vindt u gewoon in de webshop van Suprème Relatiegeschenken, u hoeft dus niet verder te kijken. Zo vindt u bij ons allerlei verschillende kleuren, maar ook modellen en daarmee bedoelen we niet alleen uiterlijk, maar ook grootte en materiaal. Voorbeelden van stormparaplu’s die u bij Suprème in de webshop kunt bestellen, zijn:

 • Een regenboogvariant;
 • Bedrukking aan de binnenzijde;
 • Met reflecterende delen.

Stormparaplu bedrukken

Een stormparaplu wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Bij een transferdruk wordt uw bedrukking met een soort van stickervel op de paraplu aangebracht. Een transferdruk kan zowel koud als warm worden aangebracht.

Een stormparaplu kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo, uw algemene gegevens of een combinatie hiervan. Door de grote drukoppervlakte op een paraplu zal uw bedrukking extra goed uitkomen. Een paraplu is natuurlijk ook een uniek relatiegeschenk om een leuke slogan of tekst op te laten drukken. Hierbij kunt u denken aan: ‘’wij houden uw droog’’ of ‘’wij staan voor uw klaar in regen en wind’’. Hierdoor creëert u een unieke paraplu en zal deze nog meer opvallen.

Met Suprème contact opnemen? Dit kan via

Meer dan paraplu's alleen!

Relatiegeschenken die misschien ook iets voor u zijn; regenkleding, tassen en zaklampen.