Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (9)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
Materiaal
 1. Overig (9)
 2. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)
 5. Fullcolor (1)

Opvouwbare paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Opvouwbare paraplu’s zijn functionele relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties. Ze zijn klein, compact en makkelijk mee te nemen.

Een bedrukte opvouwbare paraplu zit meestal verpakt in een hoesje. Als de opvouwbare paraplu uit het hoesje wordt gehaald, kan het handvat worden uitgetrokken en dan kan de paraplu worden uitgeklapt. Zo heeft u de voordelen van een normale paraplu, maar kunt u hem toch makkelijk meenemen, bijvoorbeeld in de fietstas of voor de zekerheid in het autoportier vak. De bedrukte opvouwbare paraplu’s passen zelfs in de meeste handtassen!

Het weggeven van bedrukte opvouwbare paraplu’s

Een bedrukte opvouwbare paraplu is een wat goedkopere vorm van het weggeven van dit soort geschenk. U kunt ze prima uitdelen op een beurs, maar het is ook leuk om ze neer te zetten bij de receptie van uw bedrijf. Zo kunnen uw relaties een opvouwbare paraplu met uw bedrukking meenemen als het regent buiten.

Een bedrukte opvouwbare paraplu is een relatiegeschenk dat geschikt is voor een zeer grote doelgroep. Niemand houdt ervan om in de regen te lopen of nat te worden. Het is een makkelijk en functioneel relatiegeschenk om weg te geven.

Opvouwbare paraplu’s bedrukken

Een opvouwbare paraplu heeft het voordeel dat hij op twee verschillende delen bedrukt kan worden. Een opvouwbare paraplu kan zowel bedrukt worden op de hoes die om de paraplu heen zit, als op de paraplu zelf.

Een opvouwbare paraplu wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Bij een transferdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking door middel van een soort stickervel op de paraplu aangebracht. Bij een transferdruk kan de bedrukking zowel warm als koud worden aangebracht.

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken over de opvouwbare paraplu’s of andere geschenken, kan erg gemakkelijk. U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 bereiken via:

 Tevens kunt u een bericht achterlaten op de chat!

Meer praktische geschenken!

Functionaliteit komt het verst, en paraplu's zijn hier een perfect voorbeeld van. Andere promotieartikelen die ook als praktisch worden bestempeld zijn o.a. tassen, pennen en zaklampen.