Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Overig (2)
 2. Polyester (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)
 5. Fullcolor (3)

Golfparaplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte golfparaplu is een leuk en functioneel relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Het verschil tussen een golfparaplu en een ‘’normale’’ paraplu is dat een golfparaplu een stuk groter is. Hij heeft een doorsnede van 130 centimeter. Twee personen blijven makkelijk droog onder één golfparaplu.

Een bedrukte golfparaplu is een relatiegeschenk dat makkelijk weg te geven is. Door het brede assortiment van Suprème relatiegeschenken vindt u de juiste paraplu die bij uw bedrijf past. Er zijn paraplu’s in één effen kleur maar ook in twee of drie verschillende kleuren. Uiteraard zijn er ook verschillende kwaliteiten waarin u de bedrukte golfparaplu’s kunt bedrukken, dit heeft te maken met het doeleinde dat u wil bereiken, maar ook met de doelgroep die u voor ogen heeft. Het kwaliteitsverschil vindt u voornamelijk in de sterkte van het materiaal, maar ook in de afwerking kan dit verschillen.

Bedrukte golfparaplu’s bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte golfparaplu’s bestellen bij Suprème Relatiegeschenken is een slimme keuze. U kiest niet alleen voor een uitstekende service, maar ook voor een gemakkelijk bestelproces. De medewerkers van Suprème denken ook graag met u mee! Contact opnemen kan via

Golfparaplu’s bedrukken

Een golfparaplu bedrukken kan heel mooi en een stuk groter dan op een ‘’normale’’. Omdat een golfparaplu een stuk groter is als een ‘’normale’’ paraplu is het drukoppervlak ook een stuk groter. Het drukoppervlak is ongeveer 10 cm.

Een golfparaplu kan op alle segmenten van de paraplu bedrukt worden. Dit gebeurt meestal via een zeefdruk. Bij het bedrukken van een golfparaplu met een zeefdruk komt veel handwerk kijken. De paraplu moet helemaal worden uitgevouwen.

Een golfparaplu kan eventueel ook helemaal rondom bedrukt worden. Dit kan echter pas bij een grotere afname, omdat dit in China gedaan moet worden.

U kunt uw golfparaplu bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, algemene gegevens of een combinatie hiervan. Het is natuurlijk ook leuk om er een pakkende slogan op te zetten, bijvoorbeeld; ‘’bij ons regent het zonnestralen’’ of ‘’bij ons staat u droog’’. Hierdoor zal uw paraplu nog meer aandacht trekken en creëert u iets unieks.

Meerdere varianten paraplu’s!

Andere varianten zijn: vierkant, opvouwbare paraplu's en storm paraplu's!