Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (28)
 2. 4 tot 6 werkdagen (24)
 3. 5 tot 7 werkdagen (16)
 4. 8 tot 10 werkdagen (29)
 5. 20 tot 25 werkdagen (14)
Minimale afname
 1. 25 (16)
 2. 50 (9)
 3. 100 (31)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Nylon (2)
 4. Overig (21)
 5. Polyester (75)
Bedrukking
 1. 1 kleur (98)
 2. 2 kleuren (96)
 3. 3 kleuren (78)
 4. 4 kleuren (77)
 5. Fullcolor (21)

Paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte paraplu’s zijn één van de meest voorkomende relatiegeschenken bij bedrijven. Het zijn goede promotieartikelen met een hoge reclamewaarde. Dit komt natuurlijk doordat de bereikbaarheid erg hoog is. Wanneer men gebruik maakt van een bedrukte paraplu is diegene natuurlijk altijd buiten. Hier lopen vaak meerdere mensen die de ontvanger allemaal zien met de bedrukte paraplu van uw bedrijf. Zij zullen de bedrukking in zich opnemen en (on)bewust onthouden.

Paraplu’s die bedrukt zijn, zijn bij Suprème Relatiegeschenken ruim in het assortiment aanwezig. De paraplu’s zijn in een aantal verschillende categorieën onder te verdelen:

 • automatische paraplu’s;
 • golfparaplu’s;
 • stormparaplu’s;
 • Senz paraplu’s;
 • kinderparaplu’s;
 • etc.

Oftewel, bedrukte paraplu’s zijn voor elke gelegenheid toepasbaar. Automatische paraplu’s zijn kleine paraplu’s die gemakkelijk kunnen worden meegenomen in een tas. Golfparaplu’s zijn grote paraplu’s waaronder je gemakkelijk met twee personen droog blijft, waardoor men dus maar één exemplaar mee hoeft te nemen en u er slechts één weg hoeft te geven. Storm en Senz paraplu’s zijn geschikt voor elk weertype en zullen niet omklappen. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen zodat ze niet om kunnen klappen en de ontvanger ze dus met een gerust hart kan gebruiken. Kinderparaplu’s, zijn zoals de naam het al zegt geschikt voor kinderen. Kleine parapluutjes met kleinere handgrepen zodat deze gemakkelijk voor kinderen vast te houden zijn. De kinderen vinden het leuk en natuurlijk stoer om hun eigen paralpu vast te houden, deze doelgroep kan dus ook bereikt worden met dit geschenk!

Paraplu’s bedrukken

Een paraplu wordt bedrukt met een transfer- of een zeefdruk. Ook kan een paraplu custom made worden geproduceerd. Een zeefdruk wordt gebruikt als de paraplu met één kleur moet worden bedrukt. Als een bedrukking bestaat uit meerdere kleuren, wordt de bedrukkingstechniek transferdruk gekozen.

Een paraplu kan ook geheel custom made worden bedrukt. Hierbij kunt de paraplu naar eigen smaak full colour ontwerpen. De paraplu wordt dan in zijn geheel bedrukt. Een custom made paraplu wordt gemaakt in China en daardoor zit hier een langere levertijd op dan met het bedrukken van een transfer- of zeefdruk. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Vergeet onze regenkleding en poncho’s niet.