Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (5)
 3. 8 tot 10 werkdagen (5)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (3)
 3. Papier (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (11)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)

Post it

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Post-it’s met bedrukking zijn ongekend populair en dat zijn ze ook altijd al geweest. Kijk maar eens rond binnen een kantoor en u zult zien dat er op vrijwel ieder bureau post-it’s liggen. Men kan tijdens een telefoongesprek even snel iets opschrijven, maar nog veel belangrijker; daarna kan de post-it ergens op worden geplakt. Denk aan dossiers die worden meegenomen in grote stapels, met een bedrukte post-it kan de urgentie van dossiers worden aangegeven, maar ook kan er extra informatie worden beschreven en zo worden toegevoegd. Natuurlijk zijn de bedrukte post-it’s niet alleen geschikt om op dossiers te plakken, maar hebben deze nog veel meer mogelijkheden. Doordat de post-it’s met bedrukking in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, kan een bedrijf daaraan bepaalde waarden koppelen.

Post-it’s met bedrukking voor uw bedrijf!

Post-it’s met bedrukking zijn zeer veelzijdig zoals u hierboven heeft kunnen lezen en zullen ook veel worden gebruikt. Als u, uw eigen post-it’s vergeeft, dan zal de bedrukking door veel mensen worden gezien. De bedrukte post-it’s zullen vrijwel dagelijks worden gebruikt en dus zal uw bedrukking ook vrijwel dagelijks worden gezien. Met bedrukte post-it’s maakt u de keuze voor een relatiegeschenk dat zeer veel zal worden gebruikt en dat dus veel naamsbekendheid voor uw bedrijf zal opleveren. Het komt dan ook regelmatig voor dat wanneer u de post-it’s aan uw klanten vergeeft, zij na verloop van tijd om nieuwe zullen vragen, wanneer ze op zijn. Dit is voor u dan een mooi contactmoment en geeft aan dat de post-it’s met bedrukking dus zeker in gebruik zijn genomen. De kleuren waarin u de post-it’s kunt bestellen, zijn onder andere:

·      oranje;

·      geel;

·      roze;

·      blauw;

·      groen.

Het bedrukken van post-it’s

Het bedrukken van post-it blaadjes gebeurt met een speciale bedrukkingstechniek die geschikt is voor papier, namelijk de off set bedrukkingstechniek. Met deze bedrukkingstechniek kunnen alle post-it blaadjes van een bedrukking worden voorzien. Op iedere post-it kan uw bedrukking dus worden aangebracht. U kunt hierbij kiezen voor een bedrukking met kleur, maar ook een zwart-wit tekst of logo valt vaak voldoende op. Vraag ook gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat.

Ook op zoek naar ander papierwaren om te bedrukken?

Bent u ook op zoek naar ander papierwaren om te bedrukken? Kijk dan ook eens bij memoblokjes, notitieblokken en papieren tassen!