Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (5)
 3. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (3)
 3. Papier (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (11)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)

Post it

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Post-it’s met bedrukking zijn ongekend populair en dat zijn ze ook altijd al geweest. Kijk maar eens rond binnen een kantoor en u zult zien dat er op vrijwel ieder bureau post-it’s liggen. Men kan tijdens een telefoongesprek even snel iets opschrijven, maar nog veel belangrijker; daarna kan de post-it ergens op worden geplakt. Denk aan dossiers die worden meegenomen in grote stapels, met een bedrukte post-it kan de urgentie van dossiers worden aangegeven, maar ook kan er extra informatie worden beschreven en zo worden toegevoegd. Natuurlijk zijn de bedrukte post-it’s niet alleen geschikt om op dossiers te plakken, maar hebben deze nog veel meer mogelijkheden. Doordat de post-it’s met bedrukking in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, kan een bedrijf daaraan bepaalde waarden koppelen.

Post-it’s met bedrukking voor uw bedrijf!

Post-it’s met bedrukking zijn zeer veelzijdig zoals u hierboven heeft kunnen lezen en zullen ook veel worden gebruikt. Als u, uw eigen post-it’s vergeeft, dan zal de bedrukking door veel mensen worden gezien. De bedrukte post-it’s zullen vrijwel dagelijks worden gebruikt en dus zal uw bedrukking ook vrijwel dagelijks worden gezien. Met bedrukte post-it’s maakt u de keuze voor een relatiegeschenk dat zeer veel zal worden gebruikt en dat dus veel naamsbekendheid voor uw bedrijf zal opleveren. Het komt dan ook regelmatig voor dat wanneer u de post-it’s aan uw klanten vergeeft, zij na verloop van tijd om nieuwe zullen vragen, wanneer ze op zijn. Dit is voor u dan een mooi contactmoment en geeft aan dat de post-it’s met bedrukking dus zeker in gebruik zijn genomen. De kleuren waarin u de post-it’s kunt bestellen, zijn onder andere:

·      oranje;

·      geel;

·      roze;

·      blauw;

·      groen.

Het bedrukken van post-it’s

Het bedrukken van post-it blaadjes gebeurt met een speciale bedrukkingstechniek die geschikt is voor papier, namelijk de off set bedrukkingstechniek. Met deze bedrukkingstechniek kunnen alle post-it blaadjes van een bedrukking worden voorzien. Op iedere post-it kan uw bedrukking dus worden aangebracht. U kunt hierbij kiezen voor een bedrukking met kleur, maar ook een zwart-wit tekst of logo valt vaak voldoende op. Vraag ook gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat.

Ook op zoek naar ander papierwaren om te bedrukken?

Bent u ook op zoek naar ander papierwaren om te bedrukken? Kijk dan ook eens bij memoblokjes, notitieblokken en papieren tassen!