Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (11)
  2. 10 tot 15 werkdagen (7)
Minimale afname
  1. 50 (4)
Materiaal
  1. Overig (4)
Bedrukking
  1. 1 kleur (11)
  2. 2 kleuren (4)
  3. 3 kleuren (4)
  4. 4 kleuren (4)

Papieren tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Papieren tassen met een bedrukking voor extra promotie van uw bedrijf en het netjes meegeven van producten, flyers, etc. Een papieren tas met uw eigen bedrukking is eigenlijk een must have. Iedereen is tegenwoordig bezig met het milieu en wil graag gebruik maken van verantwoorde producten. Met bedrukte papieren tassen draagt u hier aan bij! De papieren tassen met bedrukking zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar leveren u ook nog eens een hoop extra reclame op en u mag ze gewoon gratis vergeven bij alle aankopen! 

Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen bedrukken kan met alle kleuren, wij kunnen zelfs gebruiken maken van uw PMS kleur, indien u dit wenst. Dit betekent dat wij het logo of de bedrijfsnaam geheel in de kleur van uw huisstijl kunnen aanbrengen. 

Papieren tassen zijn niet alleen maar te verkrijgen in de bruine kleur. Bij Suprème Relatiegeschenken hebben we ook modellen die in andere kleuren te verkrijgen zijn, zoals: 

·      blauw;

·      rood;

·      lichtblauw;

·      geel;

·      grijs. 

Het bedrukken van de papieren tassen is mogelijk met alle kleuren, zoals u reeds eerder heeft kunnen lezen. Waar u wel rekening mee moet houden is de kleur van de papieren tas die u heeft uitgekozen. Wanneer u bijvoorbeeld voor blauwe papieren tassen kiest, dan is niet iedere bedrukkingskleur hierop goed zichtbaar. Uiteraard zullen onze medewerkers u hier ook meer informatie over geven en ontvangt u ook altijd een digitaal voorstel. Bent u niet helemaal tevreden met het digitale voorstel, omdat u bijvoorbeeld vindt dat de kleuren niet goed uitkomen of de bedrukking in zijn geheel te druk is, dan is aanpassen op dit moment altijd nog mogelijk. Zolang u nog geen akkoord heeft gegeven op het digitale voorstel gaan de papieren tassen immers niet in productie. 

Contact met Suprème!

Contact met Suprème Relatiegeschenken is iedere werkdag mogelijk. U kunt hen telefonisch bereiken via 078 – 48 1828, maar ook per mail via info@supremerelatiegeschenken.be. Daarnaast bereikt u onze medewerkers erg snel via de live chat in de webshop. 

Nog veel meer tassen bij Suprème!

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u nog veel meer tassen waaruit u kunt kiezen. Voorbeelden zijn: non woven, sport en koeltassen!