Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting notitieboekjes
 1. A4 (1)
 2. A5 (36)
 3. A6 (16)
 4. A7 (2)
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (16)
 2. Met blanco papier (8)
 3. Met geruit papier (1)
 4. Met ringband (9)
 5. Zonder ringband (60)
 6. Met pen (25)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (40)
 2. 5 tot 7 werkdagen (34)
 3. 8 tot 10 werkdagen (66)
 4. 10 tot 15 werkdagen (10)
 5. 20 tot 25 werkdagen (22)
Minimale afname
 1. 25 (31)
 2. 50 (14)
 3. 100 (57)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Imitatie leer (14)
 3. Katoen (1)
 4. Kunststof (19)
 5. Leer (1)
 6. Nylon (1)
 7. Overig (29)
 8. Papier (69)
Bedrukking
 1. 1 kleur (144)
 2. 2 kleuren (119)
 3. 3 kleuren (109)
 4. 4 kleuren (109)
 5. Fullcolor (25)

Notitieboekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Notitieboekjes komen altijd van pas, u kunt er niet genoeg van hebben. Gebruik een notitieboekje voor het maken van een boodschappenlijstje, voor het opschrijven van dingen die u niet mag vergeten, of voor het maken van notities op uw werk. Omdat notitieboekjes veelvuldig worden gebruikt, zijn deze zeer geschikt om uit te delen ter promotie of om te schenken aan relaties. Notitieboekjes zijn goedkoop en kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam of -logo. De ontvanger is blij met dit handige geschenk en maakt hiermee gratis reclame voor uw bedrijf wanneer het boekje uit een tas wordt gehaald om wat in op te schrijven. Bij gebruik ervan zal de ontvanger ook steeds met een positief gevoel terugdenken aan uw bedrijf. Van notitieboekjes kan lange tijd gebruik worden gemaakt. Is het boekje vol, dan schenkt u uw relaties weer nieuwe notitieboekjes!

Bedrukte notitieboekjes bestellen bij Suprème Relatiegeschenken België

Supremerelatiegeschenken.be biedt tal van soorten notitieboekjes die allen kunnen worden bedrukt. Zo bestaat het aanbod uit kleine notitieboekjes die in een jaszak of broekzak passen. Ook zijn deze handig om mee te dragen in een tas voor het opschrijven van een klein boodschappenlijstje of een herinnering. Daarnaast bestaat het aanbod uit grotere notitieboeken. Deze zijn handig om thuis te gebruiken of op kantoor neer te leggen. De boekjes zijn verkrijgbaar in A4, A5, A6 en A7 formaat. Er zijn notitieboekjes voorzien van zachte cover of harde cover gemaakt van plastic, karton, leer of kunstleer. De kleur van de cover varieert ook. Het papier in de boekjes is voorzien van lijnen of ruitjes maar er zijn ook boekjes met lege pagina’s. Sommige notitieboekjes beschikken over een ringband of elastiek om het boekje goed te kunnen sluiten. Tevens zijn er boekjes beschikbaar inclusief pen. Alle boekjes bij Suprème Relatiegeschenken België kunt u laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam naar wens. Het bedrukken kan op verschillende manieren. De technieken die Suprème Relatiegeschenken gebruikt zijn transferdruk, tampondruk en zeefdruk.

Al uw relatiegeschenken en promotieartikelen bij Suprème Relatiegeschenken België

Op de website van Suprème Relatiegeschenken België kunt u terecht voor het bestellen van allerlei soorten notitieboekjes. Alle boekjes worden in een handig overzicht weergegeven. Naast notitieboekjes biedt Suprème Relatiegeschenken België nog veel meer soorten kantoorartikelen maar ook tal van andere promotieartikelen en relatiegeschenken. Wij bieden goedkope artikelen die u in grote hoeveelheden kunt bestellen maar ook luxe en meer kostbare relatiegeschenken. De artikelen worden op Supremerelatiegeschenken.be weergegeven per categorie. Heeft u vragen over onze artikelen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij leveren kwaliteit en snelle levering van alle door u bestelde producten. U ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk zodat u precies weet hoe het door u bestelde artikel eruit komt te zien.