Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 50x100 cm (1)
 2. 70x140 cm (1)
 3. 90x180 cm (1)
Kwaliteit handdoeken
 1. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (3)
Afmeting
 1. Ø 25 cm (1)
 2. Ø 26 cm (1)
 3. Ø 28 cm (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (4)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Katoen (3)
 2. Kunststof (5)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (9)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
Soorten zonnebrillen
 1. Met gekleurde pootjes (1)

Zomerpakketten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zomerpakketten bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. In de webshop van Suprème Relatiegeschenken bevinden zich niet alleen losse producten, maar ook pakketten. Men is vaak op de hoogte van de kerstpakketten, maar veel bedrijven weten niet dat er ook een keuze is om zomerpakketten te bestellen. Zomerpakketten worden, zoals de naam al zegt, vergeven voor of tijdens de zomer. Het is erg leuk om uw medewerkers te verrassen met een zomerpakket vlak voordat zij op vakantie gaan. Artikelen die onder andere in een zomerpakket zitten, zijn: 

·      strandballen;

·      frisbees;

·      handdoeken

·      waterflesjes;

·      zonnebrand;

·      luchtbedden. 

Zomerpakketten zelf samenstellen

Zomerpakketten kunnen ook prima zelf worden samengesteld in de webshop bij Suprème. Naast dat wij pakketten hebben die al zijn samengesteld, hebben wij al deze producten ook los in onze webshop. Deze producten kunt u dan ook nog eens deels of allemaal van een bedrukking laten voorzien, zodat de zomerpakketten ook uw bedrijfsnaam of logo ten goede komen. 

Zomerpakketten met eigen inbreng zijn vaak nog net iets leuker dan de pakketten die al in de webshop staan. Er wordt namelijk vaak net dat eigen stukje van een bedrijf ingestopt dat herkenbaar is voor medewerkers en ook erg zal worden gewaardeerd. De verpakking van de zomerpakketten kan ook naar uw eigen keuze, zoals bijvoorbeeld: 

·      in een strandtas;

·      in een sporttas;

·      in een trolley;

·      in een geschenkverpakking. 

Zomerpakketten verpakken is eigenlijk nog een extra manier van cadeau geven en mogelijk op verschillende manieren. Door het gebruik van een tas of trolley kan uw logo nog eens extra over worden gebracht. Bij een geschenkverpakking is er meestal geen gebruik van een logo, tenzij het om grote aantallen gaat. 

Zomerpakketten al vanaf kleine aantallen

Zomerpakketten zelf samenstellen en bestellen bij Suprème Relatiegeschenken is al mogelijk vanaf kleine aantallen, namelijk vanaf 25 stuks! De zomerpakketten zijn dus ook geschikt voor uw bedrijf! 

Suprème Relatiegeschenken:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Bekijk meteen de losse producten voor het zomerpakket!

Bekijk meteen de losse producten die u toe kunt voegen aan de zomerpakketten, zoals: handdoeken, waterflesjes en trolleys! Het aanbod is groot en onze medewerkers staan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur voor u klaar!