Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Sinterklaaspakketten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sinterklaaspakketten zijn ieder jaar weer erg populair. Naast het vergeven van kerstpakketten kiezen bedrijven er ook steeds vaker voor om met Sinterklaas ook een mooi cadeau te vergeven. Dit gebeurt vaak aan het eigen personeel, voor een extra blijk van waardering, maar kan ook erg goed aan relaties uiteraard. Sinterklaaspakketten bevatten allerlei producten. Het ligt maar net aan het budget dat u heeft voor de sinterklaaspakketten en de producten die u hier graag in wilt hebben. 

Sinterklaaspakketten | Wat zit hierin?

Sinterklaaspakketten bevatten vaak chocolade. Wanneer men aan Sinterklaas denkt is dit ook een snelle associatie naast pepernoten en schuim. Alle producten omtrent Sinterklaas zijn ontzettend leuk verpakt en passen precies in het thema. Het is dus niet altijd nodig om een heel sinterklaaspakket samen te stellen, maar kan er ook alleen een losstaand product worden vergeven. Uiteraard is het wel net iets leuker om een mooi pakket weg te geven met lekkernijen en andere producten, zoals: 

·      een serveerschaal Sinterklaas;

·      Sinterklaasbier;

·      een chocoladeletter;

·      een boterletter;

·      een mooi bijpassende mok;

·      etc. 

Sinterklaaspakketten zijn er ieder jaar weer in allerlei vormen en maten. De producten die bovenstaand zijn genoemd kunnen dus ook zeker wisselen. Wij hebben wel altijd een breed assortiment, waardoor er door iedereen een geschikte keuze kan worden gemaakt voor een bepaald doeleinde of een bepaalde doelgroep. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken was nog nooit zo eenvoudig! U bereikt onze medewerkers tegenwoordig niet alleen iedere werkdag via de telefoon en per mail, maar dit is vanaf nu ook mogelijk via de live chat. Dit betekent een rechtstreeks contactmoment met de medewerkers van de klantenservice. Zij kunnen hierdoor direct antwoord geven op al uw vragen en naar wens bijvoorbeeld ook een vrijblijvende offerte opstellen. 

Contact opnemen kan dus via de live chat, welke zich in de webshop bevindt. Dit is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur mogelijk. Daarnaast kunt u ook contact zoeken, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Naast sinterklaaspakketten vindt u bij ons nog veel meer seizoengeschenken, zoals: kerstpakketten, mutsen en zonnebrillen! Via de webshop plaatst u gemakkelijk een bestelling met meerdere producten.