Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Soorten kerstpakketten
  1. Rituals (21)
Grootte Rituals pakketten
  1. Small (6)
  2. Medium (6)
  3. Large (6)
  4. Extra large (6)

Rituals

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Rituals is een Nederlands merk dat zich al jarenlang bewijst op het gebied van fijne verzorgende producten om te gebruiken. Rituals zorgt voor een mooie uitstraling van de producten en de geuren die worden gebruikt passen goed bij elkaar. Er worden altijd verschillende lijnen gevoerd door Rituals met daarin verschillende producten. Al deze producten kunnen prima worden gebruikt, omdat de geuren prima op elkaar aansluiten. De lijnen van Rituals zijn erg herkenbaar door de kleuren die worden gebruikt, maar ook door de naam. Verschillende lijnen van Rituals zijn bijvoorbeeld: 

·      The Ritual of Dao;

·      The Ritual of Ayurveda;

·      The Ritual of Sakura;

·      The Ritual of Hammam. 

Rituals bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken net zoals al onze andere producten eenvoudig in de webshop. Rituals kunnen prima worden vergeven aan uw eigen medewerkers, maar ook al uw relaties zullen erg blij zijn als ze dit mogen ontvangen. Rituals zijn zeer gemakkelijk te bestellen als u werkt met een bepaald budget. U kunt namelijk van alle lijnen losse artikelen bestellen, maar u kunt ook de complete cadeauverpakkingen bij ons bestellen. Daarnaast zijn er ook leuke combinaties samen te stellen, zoals bijvoorbeeld: 

·      met een toilettas;

·      met een handdoek;

·      met een fles wijn of chocolade. 

Rituals zijn zeer geschikt om middels bovenstaande producten tot een pakket te combineren. De keuze hiervoor ligt geheel bij u. Het leuke hieraan is dat wij de toilettas en handdoek bijvoorbeeld kunnen bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam of logo. U ontvangt hiervan altijd een gratis digitale proefdruk, zodat u het eindresultaat alvast digitaal kunt bekijken. 

Rituals producten voor een goed doel 

Rituals kunt u vergeven met een bijpassende boodschap. Rituals ondersteunt namelijk altijd een goed doel! Op dit moment is dat Tiny Miracles. Tiny Miracles is actief in India op verschillende gebieden. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is eenvoudig. U kunt de medewerkers van de klantenservice iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via het telefoonnummer 078 – 48 1648. Daarnaast kunt u hen ook mailen via info@supremerelatiegeschenken.be. Voor direct contact met onze klantenservice kunt u gebruik maken van de live chat die zich bevindt in de webshop.

Meer verzorgingsartikelen

Naast Rituals hebben wij nog meer verzorgingsartikelen, waaronder: manicuresets, badartikelen en zakspiegels.