Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Paaspakketten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Paaspakketten zijn nog niet zo populair in België. Bij iedereen zijn kerstpakketten bekend en mogen deze aan het einde van het jaar dan ook niet ontbreken. Deze kunnen in allerlei verschillende uitvoeringen worden besteld en dit kan ook gewoon bij Suprème Relatiegeschenken. Tegenwoordig worden ook steeds meer bedrijven bekend met het fenomeen paaspakketten. Suprème Relatiegeschenken is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en heeft dan ook al meerdere jaren verschillende paaspakketten in het assortiment. Wij willen u graag verder informeren over de paaspakketten en de mogelijkheden die deze pakketten bieden.

Paaspakketten van Suprème Relatiegeschenken

Paaspakketten van Suprème Relatiegeschenken kunnen allemaal verschillende producten bevatten. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken zullen zelf ieder jaar allerlei pakketten samenstellen waaruit u kunt kiezen en daarnaast zullen er ook losse producten te verkrijgen zijn, waardoor u zelf een pakket kunt samenstellen.

De paaspakketten worden vaak vergeven op het moment dat het paasweekend begint. Men heeft dan namelijk op tweede paasdag, maandag, een extra dag vrij. Op het moment dat het weekend begint kunt u al uw medewerkers een fijn paasweekend wensen en hen verblijden met een paaspakket. Zij kunnen dan gedurende het weekend gebruik maken van het paaspakket en dit delen met familie of vrienden. Het paaspakker bevat veelal chocolade en andere lekkernijen, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander paaspakket.

Het bedrukken van de paaspakketten

Het bedrukken van de paaspakketten is iets wat niet mogelijk is. Wat wij wel voor u kunnen doen is het toevoegen van bedrukte relatiegeschenken uit de webshop of het toevoegen van een persoonlijke bedrukte kaart. Op deze manier kunt u toch nog uw logo verbinden aan het paaspakket. Vraag ook gerust bij onze medewerkers naar de mogelijkheden met betrekking tot de paaspakketten. U kunt hen bereiken via:

·      074 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat.

Ook nog veel andere pakketten bij Suprème Relatiegeschenken!

Er zijn ook nog veel andere pakketten die kunnen worden besteld en zelf kunnen worden samengesteld bij Suprème Relatiegeschenken. Maak dan ook gerust gebruik van onze mogelijkheid tot het bestellen van kerstpakketten, pakketten met producten van Rituals of pakketten die speciaal zijn samengesteld voor de zomer!