Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 50x100 cm (1)
 2. 70x140 cm (1)
 3. 90x180 cm (1)
Kwaliteit handdoeken
 1. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (3)
Afmeting
 1. Ø 25 cm (1)
 2. Ø 26 cm (1)
 3. Ø 28 cm (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (4)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Katoen (3)
 2. Kunststof (5)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (9)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
Soorten kerstpakketten
 1. Rituals (21)
Soorten zonnebrillen
 1. Met gekleurde pootjes (1)
Grootte Rituals pakketten
 1. Small (6)
 2. Medium (6)
 3. Large (6)
 4. Extra large (6)

Pakketten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Pakketten zijn geschenken die eigenlijk al helemaal compleet zijn. Ze zijn al voor u samengesteld, wat u een hoop werk scheelt. Met een pakket geeft u een geschenk weg dat niet uit één promotieartikel bestaat, maar producten die een samenhang hebben met elkaar.

Pakketten kunnen eigenlijk altijd worden weggegeven. Natuurlijk zijn ze zeer toepasselijk tijdens de feestdagen, maar dit hoeft niet. Voorbeelden van pakketten die u kunt weggeven tijdens de feestdagen, maar ook op andere momenten zijn:

 • kerstpakketten
 • paaspakketten
 • zomerpakketten
 • sinterklaaspakketten

Zelf samenstellen van pakketten

Het zelf samenstellen van pakketten behoort natuurlijk ook tot een mogelijkheid, bij ons vindt u dus niet alleen ''standaard samengestelde pakketten'', maar kunt u hieraan ook nog een eigen twist geven.. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een aantal losse artikelen uit ons assortiment samenvoegen. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen als u op zoek bent naar een bepaald thema.

De pakketten worden naar uw wens ingepakt bij De Werkplaats in Oldenzaal. Dit is een sociale werkplaats. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen namelijk kan doen wat hij/zij graag doet. Alle medewerkers bij De Werkplaats doen dit met het grootste plezier!

Het bedrukken van pakketten

Pakketten bedrukt met uw logo behoort tot van één van de mogelijkheden. Hierbij kan bijvoorbeeld de verpakking waarin de producten zitten worden bedrukt. Maar u kunt bijvoorbeeld ook alles in het pakket laten bedrukken met uw eigen handelsmerk. De prijzen van beide soorten verschillen, maar de keuze is natuurlijk geheel aan u. 

De bedrukkingstechnieken verschillen per materiaalsoort en omvang van een product. Wij weten echter precies hoe we elk product het beste kunnen bedrukken. Dit komt onder andere door onze brede kennis op het gebied van bedrukken. Technieken die wij veel gebruiken zijn bijvoorbeeld zeefdruk, transferdruk en tampondruk. Natuurlijk hebben wij ook de ‘’speciale’’ technieken in ons assortiment, hierbij kunt u denken aan graveren, stans, inbakken, etc.

Vragen?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over relatiegeschenken en pakketten. U kunt ons bereiken via 

Kijk verder!

Breng een bezoek aan onze andere pakketten zoals kerstpakketten en paaspakketten.