Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Oranje caps

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Oranje caps zijn één van de meest terugkerende relatiegeschenken. Bij elke nationale feestdag, evenement of toernooi komt de leeuw uit zijn hol en kleurt Nederland oranje! Wilt u profiteren van deze zogenaamde 'oranjegekte'? Ontdek dan wat Suprème Relatiegeschenken met uw logo kan doen op één van de vele oranje artikelen.

Het oranje assortiment

Oranje caps zijn natuurlijk niet de enige relatiegeschenken die wij in deze felbegeerde kleur kunnen leveren. Petjes worden vergezeld door o.a.:

  • T-shirts
  • Zonnebrillen
  • Vlaggen
  • Toeters
  • Versieringen

Zoals u ziet is het aanbod breed en vindt u alle benodigdheden in één webwinkel. Elk typisch oranje product die iedereen elk jaar weer op zet, ophangt of neerzet is in de webshop van Suprème Relatiegeschenken te vinden.

Bedrukte caps

Bedrukte caps zijn populaire oranje artikelen omdat makkelijk voor beide partijen zijn. De ontvangende partij kan een cap opzetten en houdt hiermee zijn of haar handen vrij. Maar u als uitdelende partij, kunt zulke producten eenvoudig en snel onder de mensen verspreiden. Een petje neemt immers weinig ruimte in wat het volume en de transport kosten drukt, maar daardoor ook gemakkelijk uit te delen is.

Het aanbod in petten is tevens ruim en er is ieder wat wils te vinden. Vindt u in onze online shop niet wat u vindt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij zoeken graag voor u verder! Ons team is te bereiken via 074 - 24 24 757 en info@supremerelatiegeschenken.nl.

Caps bedrukken

Het bedrukken van caps kan op verscheidene wijzen worden gedaan en is sterk afhankelijk van meerdere factoren. Variabelen als levertijd, uw logo, het beschikbare budget en het product zelf leiden allen tot een passende druktechniek die het beste resultaat geeft. Technieken als zeefdruk en transfers zijn ons en onze drukkers goed bekend en u kunt dan ook uitstekende kwaliteit verwachten. Wel adviseren wij u om het logo op één deel te laten drukken. Wanneer de bedrukking namelijk wordt onderbroken door een naad, breekt deze sneller en doet dus letterlijk afbreuk aan de kwaliteit van de pet.

Petten kunt u bij Suprème Relatiegeschenken niet alleen laten bedrukken, maar ook borduren. Borduren is een kostbaardere manier om een promotieartikel van uw logo te voorzien, maar is tegelijkertijd wel vele malen duurzamer. Uw logo wordt niet aangetast door de zon, regen, wasbeurten etc. waardoor u zo lang mogelijk van uw reclame kunt blijven genieten. Daarnaast is het een gegeven dat zolang de bedrukte caps er goed uit blijven zien, men deze een volgende keer weer zult dragen i.p.v. een nieuwere versie aan te schaffen.

Een belangrijke side note: oranje artikelen worden over het algemeen NIET bedrukt. Vanzelfsprekend is het wel mogelijk om 'gewone' oranje caps te bestellen en deze naar uw wensen te bedrukken.

Niet wat u zocht?

Zijn onze caps toch niet helemaal wat u zocht? Kijk dan verder bij onze andere oranje artikelen en Koningsdagartikelen