Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (4)
 2. 20 tot 30 cl (8)
 3. 50 tot 60 cl (3)
 4. 60 tot 70 cl (1)
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (21)
Materiaal
 1. Glas (21)
Bedrukking
 1. 1 kleur (21)
 2. 2 kleuren (21)
 3. 3 kleuren (21)
 4. 4 kleuren (21)

Wijnglazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Wijnglazen bedrukt of gegraveerd met eigen logo! Het uitserveren van wijn in uw eigen bedrukte wijnglazen, dat is een ontzettend mooi gezicht en men zal het dan ook zeker op prijs stellen. Bedrukte wijnglazen zijn dan ook in verschillende branches erg zinvol om te gebruiken, waaronder: 

 • evenementenbranche;
 • catering;
 • restaurants;
 • hotels. 

Wijnglazen met bedrukking voor uw bedrijf

De bedrukte wijnglazen hoeven uiteraard niet alleen perse in de bovenstaande branches te worden gebruikt, want ook bij uw bedrijf kan dit erg toepasselijk zijn. U hoeft de bedrukte wijnglazen dan ook niet eens zelf te gebruiken, maar kunt ze ook gaan vergeven. Het vergeven van een bedrukt wijnglas als losstaand geschenk is zeker een goed idee. Wilt u graag wat meer vergeven, dan kan dit ook ontzettend goed met bedrukte wijnglazen. Het combineren met een wijnfles is bijvoorbeeld een erg goed idee, daarnaast hebben wij ook nog: 

 • wijnbenodigdheden;
 • kurkentrekkers;
 • verpakkingsmateriaal. 

Het bedrukken of graveren van de wijnglazen

Het bedrukken of graveren van de wijnglazen is een erg slim idee. U serveert men namelijk een heerlijk wijntje in een eigen bedrukt glas. Promoot uw bedrijf hierdoor nog meer. Daarnaast is het vergeven van een wijnpakket ook een erg leuk idee. Hierin kunnen verscheidene bedrukte producten worden gestopt en ook de verpakking kan naar uw wens worden samengesteld. 

Het bedrukken van de wijnglazen kan met kleuren. Vaak kan er tot maximaal vier kleuren worden bedrukt. Bij het bedrukken van de wijnglazen gebruiken wij geen tampon- of zeefdruk, maar zal de bedrukking echt in het glas worden gebakken. De bedrukking blijft hierdoor goed aan het wijnglas zitten en ze kunnen zonder problemen in de vaatwasser worden schoongemaakt. 

Het graveren van wijnglazen behoort ook tot de opties. Bij het graveren van de glazen kan er niet worden gewerkt met kleuren in de bedrukking. De gravering zelf zal een rustige en chique bedrukking tot stand brengen. 

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Neem contact op met Suprème Relatiegeschenken en stel al uw vragen aan onze medewerkers! U bereikt hen via: 

Bestel meer bedrukte glazen!

Maak uw assortiment meteen compleet en bestel meer bedrukte glazen voor: bier, thee en andere dranken.