Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 20 tot 25 werkdagen (1)
Materiaal
  1. Keramiek (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)
  2. 2 kleuren (1)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Soepkommen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Soepkommen met een bedrukking zijn terug te vinden op verschillende plekken, zoals: 

  • (bedrijfs)kantines;
  • restaurants;
  • thuis in de keuken. 

Bedrukte soepkommen worden vooral veel teruggevonden op plekken waar veel mensen aanwezig zijn. Dit betekent dus dat het logo of de bedrijfsnaam die u op de soepkommen aanbrengt veel gezien zullen gaan worden. 

Bedrukte soepkommen voor uw bedrijf!

Soepkommen bedrukt met eigen logo of bedrijfsnaam zijn natuurlijk bedoelt om soep in te serveren. Dit kan tijdens een lunch van uw bedrijf, maar u kunt de bedrukte soepkommen ook prima vergeven. Erg leuk om de soepkommen met de bedrukking te vergeven is om dit bijvoorbeeld rond Kerst te doen. U kunt de bedrukte soepkommen namelijk erg goed in een kerstpakket verwerken van Suprème Pakketten. U geeft zo een persoonlijke draai aan het kerstpakket. Daarnaast zijn ze natuurlijk prima het hele jaar als losstaand geschenk te vergeven. De bedrukte soepkommen zijn niet seizoensgebonden. Iedereen maakt er gebruik van dus de waardering zal er zeker zijn! 

Het bedrukken van de soepkommen

Het bedrukken van de soepkommen is iets dat veel voorkomt. De soepkommen zijn in vrijwel alle gevallen gemaakt van keramiek en Suprème is erg goed in het bedrukken van dit materiaal. Vaak worden de soepkommen bedrukt op de bovenste rand aan de buitenkant met een logo of bedrijfsnaam. Wist u dat dit ook mogelijk is op een hele andere manier? 

De soepkommen bedrukken kan namelijk ook aan de binnenkant. U kunt bijvoorbeeld de bodem van de soepkom van een bedrukking voorzien. Zo ziet men de bedrukking pas als de soep opgegeten is. Dit is vaak een erg leuke verrassing. U kunt dan ook verschillende ontwerpen laten maken, waardoor het altijd weer een verrassing is wat er op de bodem staat. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken ging nog nooit zo gemakkelijk als nu! U bereikt onze medewerkers namelijk via de live chat. Deze staat in rechtstreeks contact met de klantenservice, waardoor u dus direct antwoord krijgt op uw vraag. U bereikt hen naast de chat ook nog via: 

Nog veel meer keramiek!

Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer keramiek dat kan worden bedrukt. Bekijk bijvoorbeeld onze borden & schalen, mokken en espressokopjes!