Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (5)
 2. 20 tot 30 cl (4)
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (12)
 2. 10 tot 15 werkdagen (12)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Kop & schotel

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kop & schotel met bedrukking zijn complete geschenken, niet alleen om te gebruiken binnen uw eigen bedrijf maar ook zeker om te vergeven aan uw relaties. Een bedrukte kop & schotel geeft een chique uitstraling aan het serveren van koffie en thee. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een breed assortiment met allerlei verschillende kop & shotels die bedrukt kunnen worden. U kunt ze alleen al met verschillende opdrukken bestellen, zoals: 

 • logo;
 • bedrijfsnaam;
 • slogan. 

Het bedrukken van een kop & schotel

Het bedrukken van een kop en schotel is mogelijk op verschillende manieren. Suprème Relatiegeschenken werkt altijd met kwalitatieve druktechnieken en dat doen wij dan ook zeker bij het bedrukken van uw kop en schotel. Wij brengen op het keramiek van de kop en schotel geen zeef- of transferdruk aan, maar gaan uw bedrukking echt inbakken. U kunt daardoor de kop en schotel met uw eigen bedrukking gewoon in de vaatwasser stoppen, zonder dat deze los zal laten. De bedrukking is dan ook krasbestendig. Dit is natuurlijk een groot voordeel, omdat een bedrukte kop & schotel een echt gebruiksvoorwerp is. 

Een kop & schotel bedrukken kan aan de binnen- en buitenkant van het kopje. Wij kunnen ook het schoteltje voor u bedrukken, mocht u hier interesse in hebben. De webshop gaat standaard uit van het bedrukken van de buitenkant. Mocht u de kop & schotel dus graag op een andere manier bedrukt hebben, dan kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. Dit is mogelijk via verschillende kanalen: 

Levertijd bedrukte kop & schotels

De levertijd van de bedrukte kop & schotels is bij Suprème Relatiegeschenken standaard 14 dagen. Dit is vrij snel, omdat het bedrukken van keramiek ten opzichte van andere relatiegeschenken vrij lang duurt. Mocht het toch zo zijn dat u de bedrukte kop en schotel sneller nodig heeft, dan is er in overleg vrij veel mogelijk. Neem daarom gerust contact op via bovenstaande gegevens met de klantenservice. 

Het brede assortiment van Suprème Relatiegeschenken

Wij hebben nog veel meer geschenken die bedrukt kunnen worden, zoals: muismatten, USB hub en USB-sticks.