Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
  1. 10 tot 20 cl (10)
  2. 20 tot 30 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (1)
  2. 10 tot 15 werkdagen (1)
  3. 20 tot 25 werkdagen (10)
Materiaal
  1. Keramiek (10)
Bedrukking
  1. 1 kleur (11)
  2. 2 kleuren (11)
  3. 3 kleuren (11)
  4. 4 kleuren (11)

Koffiekopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte koffiekopjes van Suprème Relatiegeschenken

Koffiekopjes bedrukken bij de klantvriendelijkste webshop met relatiegeschenken! Suprème Relatiegeschenken heeft al meer dan 12,5 jaar ervaring in het bedrukken en leveren van relatiegeschenken. Het bestellen van uw bedrukte koffiekopjes is dus ook zeker toevertrouwd aan Suprème Relatiegeschenken. U bereikt onze klantenservice op verschillende manieren. Zij begeleiden u graag voor, tijdens en na het plaatsen van uw bestelling. Mocht er na levering van de bedrukte koffiekopjes onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan zal er altijd worden gezocht naar een passende oplossing. 

Koffiekopjes met een bedrukking

Koffiekopjes met een bedrukking zijn erg goed om de naamsbekendheid van uw bedrijfsnaam of logo eens wat te verhogen. Men zal het niet alleen erg leuk vinden om bij uw bedrijf uit een eigen bedrukt koffiekopje te kunnen drinken, maar zal ook nogmaals in aanraking komen met de bedrukking. 

De bedrukte koffiekopjes hoeven heus niet alleen in uw bedrijf te worden gebruikt om koffie in te serveren, maar kunnen ook prima worden vergeven. Geef bijvoorbeeld een bedrukt koffiekopje cadeau aan uw relatie als deze naar huis gaan of neem ze mee naar een afspraak. Het versturen van uw bedrukte koffiekopjes is ook een leuke optie. 

Tassen en ondertassen bedrukken

Tassen en ondertassen zijn synoniemen voor het woord (koffie)kopjes en schoteltjes. Bij Suprème Relatiegeschenken bent u ook aan het goede adres voor tassen en ondertassen. Mocht u de gewenste tassen en ondertassen om te bedrukken voor uw bedrijf niet in ons assortiment vinden? Geen probleem, u kunt aan onze medewerkers doorgeven naar welke tassen en ondertassen u op zoek bent en zij zullen voor u aan de slag gaan. 

Het bedrukken van de koffiekopjes

Het bedrukken van de koffiekopjes is iets dat op verschillende manieren wordt aangeboden en hier horen dan ook verschillende prijzen bij. Bij Suprème Relatiegeschenken worden de bedrukkingen altijd ingebakken, waardoor u de koffiekopjes bedrukt en al gewoon in de vaatwasser kunt stoppen. Wij kiezen er niet voor om de koffiekopjes met een tampondruk te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zal dan snel loslaten en dat is zeker niet iets dat wij willen! 

Contactgegevens:

Naast bedrukte koffiekopjes op zoek naar meer keramiek?

Bekijk dan onze cappuccinokopjes, espressokopjes en mokken!