Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (3)
 2. 20 tot 30 cl (11)
 3. 30 tot 40 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
 4. 20 tot 25 werkdagen (20)
Minimale afname
 1. 50 (1)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (21)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (23)
 2. 2 kleuren (23)
 3. 3 kleuren (23)
 4. 4 kleuren (23)

Glazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte glazen als relatiegeschenk | Supreme

Glazen zijn ontzettend populair als promotiemateriaal of om cadeau te geven als relatiegeschenk. Glazen kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een pakkende tekst. Met bedrukt glazen kunt u uw eigen medewerkers of vaste klantengroep verrassen. Ook kunt er juist voor kiezen om een geheel nieuwe doelgroep te bereiken met de bedrukte glazen. Dit doet u door de glazen weg te geven als promotiemateriaal of juist te laten plaatsen op druk bezochte plaatsen. De glazen kunnen worden gebruikt in en café, bedrijfsrestaurant of in een sportkantine. U bereikt hiermee een groot publiek dat in contact komt met uw bedrijf.

 

Verschillende soorten glazen laten bedrukken

Bij Suprème relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor bedrukte glazen met een snelle levertijd. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een grote partij of een kleiner aantal glazen. De glazen zijn er in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wijnglazen, bierglazen, whiskyglazen maar ook frisdrank- of theeglazen. Voor relaties kunt u ook kiezen voor een luxe glazen geschenk set met bijvoorbeeld een waterkaraf en meerdere glazen. Op onze website ziet u de glazen waar u interesse voor hebt op voorraad zijn en snel kunnen worden bedrukt en geleverd. Kies eerst het glas of de glazen die u wilt bestellen en laat vervolgens weten met welke logo of welke bedrijfsnaam u deze wilt laten bedrukken. U kunt een digitale proefdruk ontvangen van de door u gewenste bestelling zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Voor vragen, hulp of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

 

Diverse relatiegeschenken online bestellen

Op Supremerelatiegeschenken.be bieden wij een groot assortiment aan relatiegeschenken met een snelle levertijd. Naast glazen kunt u hierbij denken aan pennen, notitieboekjes, aanstekers en vele andere artikelen. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@supremerelatiegeschenken.nl of info@supremerelatiegeschenken.be. Bellen kan ook, vanuit Nederland belt u naar 074 – 24 24 757 en vanuit België naar 078 – 48 1828. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze relatiegeschenken. Wij weten als geen ander welk geschenk het beste bij uw bedrijf past. Wanneer u zelf een kijkje op onze website neemt en een keuze maakt zorgen wij ervoor dat u bestelling snel en compleet bij u wordt geleverd. Bestellingen van € 450,00 worden gratis geleverd.