Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 0 tot 10 cl (8)
 2. 10 tot 20 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (10)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Keramiek (9)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)

Espressokopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Espressokopjes bedrukt met uw logo, dat is een echte eyecatcher binnen uw bedrijf. Een lekkere espresso is tegenwoordig erg populair. Het staat dan natuurlijk niet mooi wanneer deze espresso wordt geserveerd in een ‘’gewoon’’ koffiekopje. Een espresso is immers veel minder dan een kopje met koffie. Dat betekent dan dus dat zeker de helft van het kopje niet gevuld is. Met bedrukte espressokopjes serveert u, uw espresso’s in stijl! 

Bedrukte espressokopjes van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte espressokopjes van Suprème Relatiegeschenken zijn vaak te verkrijgen met een schoteltje, dat is namelijk ook de juiste manier van serveren. De inhoud van de bedrukte espressokopjes is vrijwel hetzelfde, namelijk: 

 • 7 cl;
 • 8 cl;
 • 9 cl. 

Espressokopjes met een bedrukking zijn in verschillende varianten te verkrijgen bij Suprème Relatiegeschenken. We hebben de wat strakkere modellen in ons assortiment, maar ook zeker de echte ouderwetse espressokopjes die kunnen worden bedrukt. 

Het bestellen van de bedrukte espressokopjes

Bedrukte espressokopjes bestellen is erg eenvoudig! Via de webshop kunt u gemakkelijk alle modellen bekijken en het bestellen van de bedrukte espressokopjes. De levertijd van Suprème Relatiegeschenken bedraagt standaard 14 dagen. Zo kunnen wij de tijd nemen om voor u een gratis digitaal voorstel op te stellen en hierbij ook de juiste positie voor de bedrukking te bepalen en hierbij uiteraard al uw wensen mee te nemen. Heeft u de espressokopjes met bedrukking op een bepaalde datum nodig, dan kunt u uiteraard hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Er is namelijk nog veel mogelijk in overleg! 

Het bedrukken van de espressokopjes

Het bedrukken van de espressokopjes gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken niet zomaar. Wij bakken de bedrukking namelijk echt in het espressokopje zelf door deze verschillende keren te verhitten en mooi af te lakken. Uw bedrukking is daardoor goed bevestigd aan het espressokopje en is ook vaatwasserbestendig. U kunt de espressokopjes bedrukken in verschillende kleuren en wij kunnen zelfs uw eigen PMS kleur gebruiken! 

Neem gerust contact op voor meer informatie: 

Bekijk ook ander bedrukt keramiek in onze webshop!

Wij hebben nog veel meer keramiek om te bedrukken, bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in soepkommen, borden & schalen en koffiekopjes!