Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
  1. 10 tot 20 cl (1)
  2. 20 tot 30 cl (10)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 20 tot 25 werkdagen (10)
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Glas (2)
  2. Keramiek (9)
Bedrukking
  1. 1 kleur (11)
  2. 2 kleuren (10)
  3. 3 kleuren (10)
  4. 4 kleuren (10)

Cappuccinokopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte cappuccinokopjes, de naam zegt het al. De kopjes zijn speciaal geschikt voor het serveren van cappuccino’s. Deze warme drank vergt een ander model kopje dan bij bijvoorbeeld het serveren van een standaard kopje koffie. Door de opgeschuimde warme melk die bij de cappuccino hoort is er een stuk meer inhoud. De cappuccinokopjes kunnen worden herkent aan de kleinere onderkant en de bovenkant van het kopje die een stuk groter is om alle melk ruimte te geven en uiteraard ook om de warme drank er aantrekkelijk uit te laten zien. Vaak wordt er namelijk op het melkschuim een leuk figuurtje aangebracht door de barista die de koffie heeft gezet. 

Cappuccinokopjes met een bedrukking

Cappuccinokopjes met een bedrukking zijn zeer geliefd. Vaak wordt er bij veel bedrijven de mogelijkheid geboden om te cappuccino te bestellen in bijvoorbeeld de wachtruimte of tijdens een gesprek. Het is dan ook wel zo professioneel om eigen bedrukte cappuccinokopjes in huis te hebben. 

Cappuccinokopjes bedrukt met logo of bedrijfsnaam zijn gemaakt van glas of keramiek. Ze worden veelal met schoteltje geleverd, zodat u een lepeltje kunt bijleggen en uiteraard ook suiker of een koekje. Suprème Relatiegeschenken levert ook uw bedrukte suikerzakjes, melkcupjes en andere producten die bij de bedrukte cappuccinokopjes horen. 

Het bedrukken van de cappuccinokopjes

Het bedrukken van de cappuccinokopjes kan naar uw wens en dat is uiteraard ook belangrijk om een uniek bedrukt cappuccinokopje voor uw bedrijf samen te stellen! Het bedrukken gebeurt veelal met verschillende kleuren, waarbij vaak de kleur terugkomt van het logo of de huisstijl. 

Voordat de cappuccinokopjes daadwerkelijk worden bedrukt, ontvangt u altijd een digitaal voorstel van Suprème Relatiegeschenken. Als uw bestelling namelijk binnenkomt, gaan wij hier meteen mee aan de slag. Wij maken een digitaal voorstel met de bedrukking die u wenst en zullen u deze per mail toesturen. U kunt dan vanaf uw eigen computer het resultaat hiervan bekijken en zo ook eenvoudig overleggen met collega’s. Heeft u eenmaal akkoord gegeven, dan worden de cappuccinokopjes ook echt bedrukt. 

Contact opnemen

Stel al uw vragen over de bedrukte cappuccinokopjes via de chat, telefonisch of per mail: 

Meer dan bedrukte cappuccinokopjes bestellen?

Het assortiment van Suprème biedt nog veel meer, waaronder: espressokopjes, theeglazen en koffiekopjes!