Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. 10 tot 15 cm (1)
 2. 15 tot 20 cm (3)
 3. 20 tot 25 cm (4)
 4. 25 tot 30 cm (4)
 5. 30 tot 35 cm (2)
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (15)
Materiaal
 1. Keramiek (15)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (15)
 3. 3 kleuren (15)
 4. 4 kleuren (15)

Borden & schalen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Het bedrukken van borden en schalen ligt meestal niet voor de hand als men op zoek is naar een bedrukt relatiegeschenk voor het bedrijf. De bedrukte borden en schalen zijn echter erg slim om te bedrukken met uw eigen beeldmerk. Suprème Relatiegeschenken vertelt u uiteraard graag waarom. 

Bedrukte borden & schalen in huis houden!

Bedrukte borden en schalen zijn prima relatiegeschenken om na het bestellen en bedrukken in huis te houden. U kunt ze inzetten op verschillende momenten. Organiseert u bijvoorbeeld een cursus, dan is het serveren van een lunch of diner op eigen bedrukte borden en schalen een erg mooi gezicht. 

De borden en schalen met bedrukking kunt u dus prima in de kast van uw bedrijf neerzetten. Zo kunnen uw eigen werknemers hier tijdens het eten ook gebruik van maken. 

Borden & schalen met bedrukking vergeven!

Bedrukte borden en schalen vergeven is een mooie manier om een nieuwe klant te verwelkomen of juist om uw trouwe klanten eens goed te bedanken. Iedereen zal het ontvangen van bedrukte borden of schalen erg waarderen en men kan deze op verschillende manieren gaan gebruiken, bijvoorbeeld: 

 • in het eigen bedrijf;
 • thuis. 

Borden en schalen met bedrukking zullen altijd gebruikt gaan worden, de vraag is alleen op welke manier. De bedrukking van de borden en schalen is ontzettend duidelijk en zal dus ook zeker opvallen. 

Het bedrukken van de borden & schalen

Het bedrukken van de borden en schalen gebeurt via de techniek inbakken. De bedrukking die wordt aangebracht zal hierdoor niet alleen vaatwasserbestendig worden, maar ook krasbestendig. 

Het bedrukken van de borden en schalen kan erg subtiel. Wij kunnen bijvoorbeeld op de rand of in de hoek een klein logo aanbrengen. Uiteraard kan dit ook een stuk opvallender met bijvoorbeeld meerdere logo’s of een grote bedrijfsnaam. Suprème Relatiegeschenken houdt graag rekening met uw wensen en u ontvangt dan ook altijd een gratis digitaal voorstel nadat u de bestelling heeft geplaatst. 

Wenst u meer informatie of wilt u enkele voorbeelden zien? Contacteer onze medewerkers iedere werkdag van 08:30 tot en met 17:00 uur via: 

Bedruk meteen meer keramiek!

Maak het geheel compleet en bedruk ook soepkommen, koffiekopjes en kop & schotels.