Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 0 tot 10 cl (1)
 2. 20 tot 30 cl (5)
 3. 30 tot 40 cl (6)
 4. 40 tot 50 cl (3)
 5. 50 tot 60 cl (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 20 tot 25 werkdagen (17)
Materiaal
 1. Glas (16)
 2. Keramiek (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (17)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)

Bierglazen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bierglazen bedrukken en daarna gebruiken voor allerlei gelegenheden! Bij Suprème Relatiegeschenken kan het allemaal. Het bedrukken van bierglazen is niet alleen voor bedrijven, maar ook zeer voor verenigingen erg interessant. Veel bedrijven denken dat de bedrukte bierglazen alleen in de horeca worden gebruikt. Dit is echter niet waar. De bedrukte bierglazen worden veel in het bedrijfsleven gebruikt. Men gebruikt de bierglazen met bedrukking tijdens feestjes, etc. Natuurlijk is het ook een ontzettend leuk geschenk om te vergeven aan vaste relaties. 

Bedrukte bierglazen voor de verenigingen! 

Bedrukte bierglazen vinden we ook veel terug bij verenigingen. Denk hierbij aan carnavalsverenigingen, studentenverenigingen, maar ook zeker aan scoutings. Het is vaak ook een goede manier om extra inkomsten te genereren. Wanneer de bierglazen worden verkocht aan bezoekers en leden, dan zal dit mooi een extra zakcentje voor de vereniging opleveren. Hierbij hoeft dan niet alleen het eigen logo op de bierglazen te worden bedrukt, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van logo’s van sponsoren. 

Verscheidene soorten en maten 

Bierglazen die kunnen worden bedrukt zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Bij de bierglazen kunt u onder andere kiezen, uit: 

 • fluitjes;
 • vazen;
 • pullen;
 • mini pullen;
 • bierglazen op een voet. 

Het bedrukken van bierglazen kan helemaal naar uw eigen inzicht. U weet vaak het beste welke vorm en welke afmeting past bij uw bedrijf of vereniging. Mocht u hier toch nog twijfels over hebben, dan staan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken uiteraard ook altijd voor u klaar. U kunt hen bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. 

Het bedrukken van de bierglazen 

Het bedrukken van de bierglazen is iets waar Suprème Relatiegeschenken veel aandacht aan besteed. De bedrukking wordt namelijk aangebracht op de bierglazen, waarna deze worden verhit en de bedrukking zal worden gelakt wanneer de bierglazen uit de oven komen. Dit proces zal zich enkele keren herhalen, waardoor de bedrukking uitstekend zal blijven zitten. 

Contactgegevens 

Suprème Relatiegeschenken is op verscheidene manieren te bereiken, via: 

Bekijk ander glaswerk en keramiek!

Bekijk een ander deel van ons assortiment, waaronder: espressokopjes, theeglazen en soepkommen.