Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 50 (12)
Materiaal
 1. Glas (20)
 2. Overig (4)
 3. Pet-recyclebaar (1)
 4. PET-recyclebaar (2)
 5. Zilver (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (14)
 2. 2 kleuren (14)
 3. 3 kleuren (14)
 4. 4 kleuren (14)
 5. Full colour (1)
Inhoud snoeppotten
 1. 0 tot 1 liter (15)
 2. 1 tot 2 liter (10)
 3. 2 tot 3 liter (2)

Snoeppotten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Snoeppotten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is een verstandige keuze. Bedrukte snoeppotten zijn altijd erg geliefd bij de ontvanger en voordeel is dat het om een relatiegeschenk gaat dat ergens zal worden neergezet en zeker enige tijd zal worden gebruikt. Snoeppotten met een bedrukking zijn geen geschenken die men eenmalig gebruikt, dit komt onder andere omdat de bedrukte pot steeds opnieuw kan worden gevuld met snoep en dat men op een gegeven moment ook verwacht dat de bedrukte snoeppot ergens staat. 

Bedrukte snoeppotten in allerlei maten!

Bedrukte snoeppotten vindt u in allerlei maten terug in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. U kunt kiezen voor een klein exemplaar, deze is eenvoudig mee te nemen door de ontvanger en hoeft niet te worden gevuld met veel snoep. Wanneer u ergens op bezoek kunt en de bedrukte snoeppot dan meeneemt, is het vaak leuk om voor een groter exemplaar te kiezen. 

Het bedrukken van uw snoeppotten bij Suprème Relatiegeschenken gebeurt met kwaliteit, een snelle levering en ook met een gratis digitale drukproef. U bekijkt het resultaat hierdoor alvast vooraf! 

Het bedrukken van snoeppotten

Het bedrukken van snoeppotten gebeurt in de meeste gevallen niet op de snoeppotten zelf, maar met behulp van stickers. Deze stickers kunnen erg mooi op een doorzichtige achtergrond worden gemaakt, waardoor men nauwelijks zal kunnen zien dat het een sticker betreft. Ze zullen immers vakkundig voor u worden aangebracht op de snoeppotten. Een doorzichtige achtergrond hoeft uiteraard niet. Wanneer u graag een kleurrijke sticker wil, dan kan deze ook met een kleur voor u worden ontworpen. 

Het bedrukken van de snoeppotten gebeurt dus in de meeste gevallen met stickers, welke aan de zijkant of zijkanten van de snoeppotten worden aangebracht. Dit kan uiteraard ook op de deksel of een andere positie. Heeft u de snoeppotten toch liever zelf bedrukt? Dan is dit ook mogelijk, onze medewerkers leggen graag uit hoe dit precies in zijn werk gaat. U kunt hen op verschillende manieren bereiken: 

Bekijk meer glaswerk!

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u nog veel meer glaswerk dat kan worden bedrukt, bekijk bijvoorbeeld onze theeglazen, bierglazen en glazen!