Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (6)
  2. 2 kleuren (6)
  3. 3 kleuren (6)
  4. 4 kleuren (6)
  5. Fullcolor (3)

Moleskine notitieboekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Moleskine notitieboekjes met een bedrukking zorgen voor een uitstekende kwaliteit. Vrijwel iedereen is bekend met het merk Moleskine, het bestaat immers ook al sinds 1997. Moleskine staat voor kwaliteit en een zeer luxe uitstraling en feel. Een Moleskine notitieboekje met bedrukking kan dus met een gerust hart worden vergeven aan eigen personeel, relaties en andere belangrijke doelgroepen voor uw bedrijf.

Soorten Moleskine notitieboekjes met bedrukking

Moleskine heeft verschillende soorten notitieboekjes welke u bij Suprème Relatiegeschenken kunt bestellen. In de webshop van Suprème vindt u het assortiment met Moleskine boekjes, deze kunnen allemaal van een bedrukking worden voorzien. Breng dus gerust uw eigen logo of bedrijfsnaam aan of kies voor een uniek ontwerp. Het ontwerp kan door uzelf worden samengesteld, maar u kunt dit ontwerp ook in samenwerking met onze medewerkers realiseren.

Het bedrukken van Moleskine notitieboekjes

Het bedrukken van Moleskine notitieboekjes is op veel verschillende manieren mogelijk. Allereerst kan er een bedrukking tot wel vier kleuren worden aangebracht middels een digitale druk. Dezelfde bedrukkingstechniek wordt gebruikt voor een full colour bedrukking. Bij een full colour bedrukking kan ontzettend veel kleuren worden gedrukt op de Moleskine notitieboekjes.

Naast het bedrukken van de Moleskine notitieboekjes met een digitale druk, kan er ook nog worden gekozen voor een blinddruk en een foliedruk. Een blinddruk geeft een reliëf-effect. Er zal dus niet worden gewerkt met kleuren, maar uw logo wordt als ware ingestanst, met een chique en unieke uitstraling tot gevolg. Met een foliedruk bent u ook in staat een uniek geschenk te realiseren. Vaak wordt gewerkt met zilver of een andere glimmende kleur voor een optimaal effect. Vraag onze medewerkers gerust naar een voorbeeld.

Om het notitieboekje van Moleskine vervolgens helemaal compleet te maken, kunt u er ook voor kiezen om een pagina aan de binnenzijde te bedrukken. Dit gebeurt met de bedrukkingstechniek tampon.

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Het is erg eenvoudig om contact op te nemen met Suprème Relatiegeschenken. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als via de chat of Facebook.

Tel: 074 – 24 24 757 (NL) en 078 – 48 1828.
E-mail: info@supremerelatiegeschenken.nl en info@supremerelatiegeschenken.be.

Suprème en merken!

Suprème heeft nog veel meer merken in haar assortiment, waaronder: Balmain, Contigo en JournalBooks.