Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Markclip

Foto-tabel  Lijst 

Desc
aXionclip
0.1 € 0,10
Wingclip
0.1 € 0,10
Wingclip XL
0.36 € 0,36
Markclip
0.07 € 0,07

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Markclips met een bedrukking zijn ideaal om papieren bij elkaar te houden, maar uiteraard ook erg chique om te vergeven. Er zijn veel mogelijkheden, omdat Markclips met een bedrukking erg wisselend kunnen worden samengesteld. Allereerst is er onderscheid te maken tussen verschillende modellen Markclip, namelijk:

  • Axionclip;
  • Wingclip;
  • Wingclip XL;
  • Markclip;
  • Cornerclip.

De variant Axionclip in eigen full colour bedrukking bestellen is in 11 verschillende vormen te bestellen en al vanaf 2500 stuks. Met de Axionclip kunnen wel 18 pagina’s bij elkaar worden gehouden, een zeer gebruiksvriendelijke Markclip dus. De Wingclip heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk. Wanneer men naar de Wingclip kijkt, zijn meteen twee vleugels te zien. Op deze Wingclip kunnen vormen worden aangebracht, er kan worden gekozen uit vijf verschillende vormen. Ook met de Wingclip kunnen er 18 pagina’s bij elkaar worden gehouden en met de Wingclip XL ligt dit aantal zelfs op 30(!) pagina’s.

Markclip met een bedrukking en dan wel het enige echte model Markclip. Iedereen herkent dit model en er kunnen acht pagina’s mee worden samengebonden. Dit model is toch wel het meest populair te noemen en vraag dan ook gerust een digitale proefdruk aan om uw logo hierop afgebeeld te zien. De Cornerclip is het laatste model dat kan worden besteld. Deze is gemaakt van aluminium en kan zowel in het zilver als in het goud worden besteld. Er kunnen 7 pagina’s bij elkaar worden gehouden.

Het bedrukken van de Markclip

Het bedrukken van de Markclip is op meerdere manieren nodig. Dit komt onder andere door de verschillende modellen. Zo kan een Cornerclip worden bedrukt door middel van een reliëf. Hiermee kan een logo of bedrijfsnaam worden aangebracht. De overige modellen kunnen middels kleur worden bedrukt en vaak tot wel 6 kleuren. Ook is het mogelijk om deze in full colour te bedrukken. Vraag bij onze medewerkers gerust naar de minimale afnames voor het full colour bedrukken van de Markclip. U kunt hen bereiken via:

Bekijk gerust onze webshop eens verder!

In de webshop zijn nog veel meer geschenken te bestellen, zoals: Senator, Contigo en Balmain.