Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting notitieboekjes
 1. A5 (2)
 2. A6 (1)
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (2)
 2. Zonder ringband (8)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (14)
Minimale afname
 1. 100 (10)
Materiaal
 1. Imitatie leer (7)
 2. Leer (1)
 3. Papier (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (14)
 2. 2 kleuren (14)
 3. 3 kleuren (14)
 4. 4 kleuren (14)

JournalBooks

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

JournalBooks bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam. JournalBooks zijn iedere dag te gebruiken. Vergeeft u bedrukte JournalBooks aan uw relaties, dan kunnen zij deze gebruiken op het werk maar ook gewoon thuis. In bedrukte JournalBooks kan men snel dingen opschrijven, zodat deze niet worden vergeten. Daarnaast is het ook zeer geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen naar een afspraak en aantekeningen te maken. De blaadjes kunnen er eenvoudig worden uitgescheurd om ze bijvoorbeeld in het juiste dossier te voegen of om de boodschappen te doen. Kortom, JournalBooks zijn voor allerlei gelegenheden te gebruiken, dus voor u een mooie kans om uw logo en/of bedrijfsnaam verder te verspreiden.

Soorten JournalBooks met bedrukking

JournalBooks met een bedrukking zijn in veel mooie soorten te verkrijgen. Het is van belang dat een JournalBook handzaam is, zodat deze gemakkelijk kan worden meegenomen in een zak of tas. Daarnaast moet er goed in kunnen worden geschreven en moet de uitstraling goed zijn. Dat betekent een degelijke uitstraling, een geschenk waaraan zorg is besteed. Dit betekent gelukkig niet dat de JournalBooks maar in enkele materialen en soorten te verkrijgen zijn, er zijn namelijk allerlei mogelijkheden, zoals:

 • Kurk;
 • Hardcover met elastieksluiting;
 • Metaal gekleurd;
 • Leer(papier).

Door de verschillende materialen die worden gebruikt, is het voor u mogelijk een geheel eigen stijl te creëren. Met de bedrukking kunt u deze vervolgens volledig afmaken.

Het bedrukken van JournalBooks

Het bedrukken van JournalBooks is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken. Uiteraard zijn de bedrukkingstechnieken verschillend per JournalBook, omdat niet ieder materiaal kan worden gebruikt bij iedere bedrukkingstechniek. Over het algemeen er echter gebruik worden gemaakt van meerdere bedrukkingstechnieken, zoals:

 • Kleurenopdruk tot wel vier kleuren;
 • Full colour bedrukking;
 • Bedrukking met een doming (3D-sticker);
 • Foliedruk;
 • Blinddruk;
 • Bedrukken aan de binnenzijde van het notitieboekje.

Suprème Relatiegeschenken vertelt u graag nog veel meer over het bedrukken van JournalBooks en maakt ook graag vrijblijvend een digitaal voorstel voor u. Daarnaast denken zij met u mee over de wijze van verspreiding. U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via:

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chat, deze bevindt zich in de webshop. Onze medewerkers zullen u direct te woord staan!

Op zoek naar andere soorten notitieboekjes?

Ook voor andere soorten notitieboekjes kunt u bij Suprème Relatiegeschenken terecht, zoals: Moleskine, notitieboekjes met pen of met ringband.