Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

BIC pennen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

BIC pennen bedrukt met een logo of bedrijfsnaam zijn kwalitatief uitstekend. Vrijwel iedereen is bekend met het merk BIC, dat staat voor mooi ontworpen pennen met veel gebruiksvriendelijkheid. Suprème Relatiegeschenken biedt voor al haar relatiegeschenken verschillende kwaliteiten aan en dat is bij pennen niet anders. In het assortiment pennen van Suprème Relatiegeschenken vindt u ‘’het strooigoed’’ voor op beurzen en andere evenementen, maar vindt u ook de BIC pennen en uiteraard ook pennen van andere merken. Met uw eigen bedrukte BIC pen heeft u een mooi relatiegeschenk in huis dat u in veel opzichten kunt gebruiken: 

  • uw eigen medewerkers kunnen hier gebruik van maken;
  • u kunt de bedrukte BIC pennen vergeven aan bezoekers;
  • de BIC pennen met bedrukking kunnen worden gepromoot via social media. 

De BIC pennen met bedrukking kunnen dus op verschillende manieren worden ingezet. Bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele ideeën die tot de mogelijkheden behoren. 

Het bedrukken van BIC pennen

Het bedrukken van BIC pennen kan met een logo of een bedrijfsnaam. In de meeste gevallen kan er ook voor een combinatie van beide worden gekozen. Dit heeft onder andere te maken met het soort BIC pen dat u heeft uitgekozen. Het is namelijk belangrijk dat het drukoppervlak groot genoeg is om het logo en de bedrijfsnaam samen aan te brengen. In sommige gevallen is er ook nog genoeg ruimte voor iets anders, zoals een telefoonnummer of e-mailadres. Uiteraard bent u niet verplicht om een logo of bedrijfsnaam aan te brengen. 

De BIC pennen worden veelal met een tampondruk bedrukt. Deze bedrukkingstechniek kan tot wel vier kleuren weergeven in de bedrukking op de BIC pen. Mocht u een metalen model hebben uitgekozen, dan is er ook een mogelijkheid om deze te graveren. 

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Bel de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken gerust eens. Dit is iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur mogelijk. U kunt hen daarnaast ook een mail sturen, of meteen contact zoeken in de online chat. 

Bekijk het volledige assortiment pennen van Suprème!

Bekijk het volledige assortiment met pennen van Suprème Relatiegeschenken: Prodir, Senator en luxe pennen!