Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (2)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (1)
Soorten reisartikelen
 1. Reiswekkers (1)

Wekkers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Wekkers met bedrukking

 

Een wekker met een logo is een geweldig relatiegeschenk voor iedereen, want wie kan er nou geen wekker in gebruiken? Een wekker dient natuurlijk als klok en is daarom zowel handig voor in huis als op kantoor. Geef een wekker met uw logo of andere bedrukking aan uw relaties, zo draagt u uit dat u altijd netjes op tijd werkt. Tevens is een wekker een leuk cadeau voor een collega of werknemer die juist altijd te laat komt. Bij Supreme relatiegeschenken kunt u terecht voor allerlei soorten wekkers geschikt voor diverse gelegenheden en beschikbaar in verschillende prijsklassen. Goedkope kookwekkertjes met uw logo kunt u uitdelen als promotie op een beurs maar ook kunt u bij ons terecht voor mooie wekkers geschikt om te schenken aan uw relaties.

 

Verschillende soorten wekkers laten bedrukken

 

Op de website van Supreme relatiegeschenken heeft u keuze uit verschillende soorten wekkers die u met uw logo kunt laten bedrukken. Voorbeelden van wekkers zijn de kookwekker, reiswekker, slaapwekker, wekker met rekenmachine of wekker met een schrijfbord. Kies het type wekker dat u als relatiegeschenk kunt gebruiken voor al uw klanten of juist het type dat u in veelvoud kunt uitdelen als promotie artikel. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het type wekker, kiest u het aantal wekkers dat u wilt bestellen. Vervolgens kunt u kiezen voor een tekst of kunt u een logo uploaden om op de wekker te laten bedrukken. Bij Suprème relatiegeschenken is het laten bedrukken van de wekker mogelijk door middel van verschillende druksoorten zoals een zeefdruk of tampondruk. Ook gravering is mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om de wijzerplaat te laten bedrukken. De wekkers zijn van goede kwaliteit en zijn te bestellen in diverse prijsklassen.

 

Het beste aanbod online

 

U kunt de door u gekozen wekker of wekkers gemakkelijk online bestellen. De wekkers worden vervolgens snel bij u geleverd. Naast wekkers vindt u bij Supreme relatiegeschenken ook nog vele andere geschenken die u met uw bedrijfslogo kunt laten bedrukken. Bekijk het ruime aanbod aan relatiegeschenken op onze website. Indien u vragen heeft of graag advies wil kunt u vrijblijvend advies opnemen met ons verkoopteam, wij helpen u graag.