Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (3)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (6)
 2. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
 5. Fullcolor (4)

Weerstations

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Weerstations met een bedrukking zijn klassieke relatiegeschenken die ons assortiment niet snel zullen verlaten. Bedrukte weerstations vinden we vaak terug op bureaus, spreektafels, etc. Veel personen zullen het bedrukte weerstation zien en vaak wordt er ook erg leuk op gereageerd. Zowel mannen als vrouwen vinden een bedrukt weerstation een leuk cadeau om te krijgen en het brengt vaak ook iets chics met zich mee. Een weerstation met bedrukking wordt toch gezien als een geschenk dat net iets meer heeft gekost, dan bijvoorbeeld: 

·      een bedrukte aansteker;

·      een bedrukt potlood;

·      een anti-stress artikel met bedrukking. 

Weerstations met bedrukking | Waar kunt u uit kiezen?

Weerstations met bedrukking bieden ontzettend veel mogelijkheden. Ze zijn in verschillende prijzen te verkrijgen en daardoor ook voor veel bedrijven te bereiken. Het is vaak zo dat wanneer de prijs van het weerstation wat hoger is, dat deze ook in het bezit is van meer functies. U kunt dus zelf bepalen in welk budget u de bedrukte weerstations moet bestellen, maar u kunt uiteraard ook juist selecteren op functionaliteiten en uitstraling. Weerstations met een bedrukking kunnen bijvoorbeeld het volgende bevatten: 

·      de tijd;

·      de temperatuur in Celsius of Kelvin;

·      de minimum temperatuur;

·      de maximum temperatuur;

·      het weertype door middel van een afbeelding;

·      de vooruitzichten. 

Een bedrukt weerstation kan dus helemaal naar uw eigen bedrijf worden besteld. Daarnaast wordt het geheel natuurlijk afgemaakt met een bedrukking op het weerstation. Hierover leest u onderstaand meer. 

Het bedrukken van een weerstation

Het bedrukken van een weerstation gebeurt veelal middels een gravering. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat dit niet bij ieder model mogelijk is. Wanneer de behuizing van het weerstation van kunststof is gemaakt, dan is het vrijwel onmogelijk om deze te graveren. Hierbij komen immers hoge temperaturen vrij. Voor deze modellen kunnen het logo en de bedrijfsnaam ook prima middels een transferdruk worden aangebracht. Bent u nieuwsgierig naar het model dat u heeft uitgekozen en de bijbehorende bedrukkingstechniek? Neem gerust eens contact op, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Meer weer & tijd artikelen!

Naast weerstations hebben wij ook nog andere artikelen, zoals: horloges, klokken en wekkers.