Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
  1. 100 (12)
Materiaal
  1. Polyester (12)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Softshell

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Softshell met een bedrukking is zeer populair. De stof softshell is al jarenlang op de markt maar bij veel mensen toch nog onbekend. Softshell is een soepele stof die veel warmte biedt en in de meeste gevallen ook geen wind doorlaat. Daarnaast kan softshell erg mooi worden bedrukt met een bedrijfsnaam of een logo zoals u dat wenst. Softshell is in allerlei varianten te verkrijgen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Van deze stof kunnen namelijk meerdere soorten kleding worden gemaakt. In de webshop vindt u shoftshell die u kunt bedrukken in de volgende kleding: 

·      kort model jassen;

·      bodywarmers;

·      lang model jassen. 

Bedrukt softshell zult u aan veel personen kunnen vergeven, maar is ook zeer geschikt om zelf te gebruiken. U dient er wel rekening mee te houden dat het bedrukken van softshell jassen een wat hogere prijs met zich meebrengt dan het bedrukken van jassen van ander materiaal. Softshell is een duurdere, maar wel duurzame stof die voor langere jaren kan worden gebruikt. 

Softshell jassen bedrukken voor uw bedrijf!

Softshell jassen kunnen prima worden bedrukt, zoals u bovenstaand ook al heeft kunnen lezen. Er kunnen zelfs meerdere bedrukkingen op één softshell kledingstuk worden aangebracht. Namelijk een bedrukking aan de voorzijde van de jas en aan de achterzijde van de jas. Deze bedrukkingen kunnen hetzelfde zijn, maar u kunt er juist ook voor kiezen om twee verschillende bedrukkingen te laten aanbrengen op de softshell kleding. U kunt dan aan de voorzijde van de softshell uw logo klein aanbrengen, maar ook de naam van een persoon of uw bedrijfsnaam. Aan de achterzijde van de softshell is er meer plek voor een bedrukking en hier kunt u dan ook een groter ontwerp van maken. 

Het bedrukken van softshell jassen gebeurt met de expertise van Suprème Relatiegeschenken en daar kunt u natuurlijk ook gebruik van maken, op een vrijblijvende basis. Heeft u vragen over de softshell jassen of bodywarmers of wilt u gewoon meer informatie over Suprème zelf, neem dan gerust contact op:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Iets anders dan bedrukte softshell jassen?

Bent u toch op zoek naar iets anders dan bedrukte softshell jassen of bodywarmers? Kijk dan eens bij ons assortiment in broeken, t-shirts en overhemden!