Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Running

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Running kleding bedrukken met eigen naam of een logo is helemaal hip! Vrijwel iedereen is tegenwoordig bezig met gezond leven en dit uit zich dan ook vaak in gezond eten, gebruik maken van duurzame producten en natuurlijk sporten. Tijdens het sporten kan er natuurlijk geen gebruik worden gemaakt van de dagelijkse kleding. Dit zit niet lekker en zorgt er ook niet voor dat het zweet wordt geabsorbeerd. Bedrukte running kleding is dus vrijwel onmisbaar wanneer er een gezonde levensstijl wordt aangenomen. Daarnaast is het natuurlijk ook zeer belangrijk wanneer u de eigenaar bent van een sportschool, bootcampfactory of andere organisatie die veel te maken heeft met sport, dat u eigen bedrukte sportkleding heeft. Met de running kleding met bedrukking van Suprème kunnen uiteraard ook andere sporten worden beoefend dan alleen running. Het is erg belangrijk dat u als trainer of eigenaar goed zichtbaar bent en dat is mogelijk door running producten in een opvallende kleur of met een opvallende bedrukking te bestellen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de bedrukte running producten ook te verkopen aan uw leden. Running producten die u met bedrukking kunt bestellen, zijn:

·      t-shirts;

·      leggings;

·      short tights;

·      tanktops;

·      jasjes; 

Het bedrukken van de running kleding

Het bedrukken van de running kleding kan met een zeefdruk of een transferdruk. Het materiaal dat wordt gebruikt bij running kleding is bestand tegen deze bedrukkingstechnieken en er kan dus ook zeer goed een bedrukking worden aangebracht. U kunt werken met een rustige kleur, maar ook kan ook worden gekozen voor neon of iets anders opvallends. Vaak is de combinatie met de kleur van de running kleding en de kleur van de bedrukking het belangrijkste. Uiteraard kunnen de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken u hier ook bij helpen. Bel, mail of chat gerust met hen: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog meer soorten kleding die u kunt bedrukken!

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u naast running nog veel meer soorten kleding die van een bedrukking kan worden voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de populaire stof softshell. Van deze stof heeft Suprème ook een breed assortiment met kleding dat kan worden bedrukt. Maar u kunt ook kiezen voor fleece of broeken.