Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (29)
Minimale afname
  1. 100 (29)
Materiaal
  1. Katoen (26)
  2. Polyester (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (29)
  2. 2 kleuren (29)
  3. 3 kleuren (29)
  4. 4 kleuren (29)
Soorten polo's
  1. Korte mouw (18)
  2. Lange mouw (3)

Polo's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Polo’s bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam, een enorme blikvanger op straat en ook nog eens goed voor de relatie tussen u en uw werknemers. Het vergeven van bedrukte polo’s aan werknemers levert u veel op, zij zullen u niet alleen dankbaar zijn maar ook ontzettend trots. Het behoort dus zeker tot de mogelijkheden dat zij dit door zullen vertellen aan vrienden en familie en de polo ook laten zien. Daarnaast zijn de bedrukte polo’s natuurlijk zeer geschikt als werkkleding. Heeft u een bedrijf dat evenementen verzorgt of bent u in het bezit van uw eigen supermarkt, bedrukte polo’s zijn dan onmisbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor een heleboel andere bedrijven waarbij bedrukte polo’s kunnen worden ingezet. 

Het bedrukken van de polo’s voor uw bedrijf!

Het bedrukken van de polo’s voor uw bedrijf is mogelijk aan de voor- en achterkant. Wat wij veel tegenkomen is een kleine bedrukking aan de voorkant op de borst en aan de achterkant een grote bedrukking, die meteen opvalt. Het is uiteraard ook mogelijk om het helemaal anders te doen en bijvoorbeeld te kiezen voor het tegenovergestelde. 

Het bedrukken van de polo’s is een belangrijk onderdeel om de relatiegeschenken helemaal af te maken, er zijn dan ook ontzettend veel mogelijkheden bij het bedrukken. Allereerst gaat u bij de bedrukte polo’s op zoek naar een geschikte ondergrond voor de bedrukking die u wenst en daarmee bedoelen wij de kleur van de polo zelf. Wanneer u een rode bedrukking aan wil brengen, is het niet handig om te kiezen voor een rode polo. Twijfelt u tussen een paar mogelijkheden, dan kunt u altijd de hulp inroepen van onze medewerkers, zij hebben namelijk veel kennis en delen dit graag met u. Bellen, mailen en chatten is mogelijk, via: 

·      074 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.nl;

·      de online chat. 

Bent u ook nog op zoek naar andere kleding?

Bent u ook nog op zoek naar andere kleding, dan biedt Suprème uiteraard ook mogelijkheden. Een zeer ruim assortiment met andere kleding is namelijk iets dat ook tot onze webshop behoort. U kunt naast het bedrukken van polo’s ook kiezen uit: overhemden, running en softshell.