Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
  1. 100 (12)
Materiaal
  1. Katoen (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Overhemden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Overhemden met een bedrukking zijn nog steeds populair. U ziet ze vast nog wel eens op televisie. Personen met een bedrukt overhemd. Deze bedrukking is dan vaak aangebracht op de boord van het overhemd, maar dit is ook mogelijk op de borst of aan de achterkant. Het is een gemakkelijke manier om meer reclame te maken voor uw bedrijf. Er is echter ook nog een hele andere kant waarvoor de bedrukte overhemden kunnen worden gebruikt, namelijk als werkkleding. Bedrukte overhemden zijn erg professioneel om te gebruiken wanneer u vaak bezoekers ontvangt of wanneer u zelf vaak op bezoek gaat. U kunt hierbij zelf bepalen welke bedrukking u aanbrengt en of deze erg opvallend moet zijn of niet. U leest hierover aan het einde van deze tekst ook meer.

De verschillende soorten overhemden in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken

In het assortiment van Suprème Relatiegeschenken zijn verschillende soorten overhemden te vinden. Niet alleen verschilt de kleur vrijwel per model, maar ook zijn er speciale varianten voor dames en heren te verkrijgen. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van uw eigen restaurant dat staan bedrukte overhemden ontzettend netjes en deze kunnen dan ook nog worden gecombineerd met een schort dat met uw bedrijfsnaam wordt bedrukt. De bedrukte overhemden kunnen dan per medewerker in een heren of dames model worden besteld en uiteraard kan de maat hierbij ook worden doorgegeven. Vindt u het lastig om vooraf te bepalen welke maat uw medewerkers past? Wij kunnen u altijd een proefset toesturen met overhemden in verschillende maten, zodat uw medewerkers deze kunnen passen. Denk aan de maten: 

·      S;

·      M;

·      L;

·      XL;

·      XL. 

Het bedrukken van de overhemden

Het bedrukken van de overhemden kan zoals u dat wenst. Er kan een kleine en subtiele bedrukking worden aangebracht in een bescheiden kleur, maar u kunt ook kiezen voor iets dat meer opvalt. De keuze voor de bedrukking is veelal afhankelijk van de doelgroep waarmee u werkt en het doeleinde dat u heeft met de bedrukte overhemden. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. U kunt hen bereiken via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Maak uw outfit compleet!

Maak uw outfit compleet door naast bedrukte overhemden ook te bestellen: schorten, t-shirts of truien & vesten.