Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (66)
Minimale afname
  1. 100 (66)
Materiaal
  1. Katoen (1)
  2. Nylon (10)
  3. Overig (1)
  4. Polyester (47)
Bedrukking
  1. 1 kleur (66)
  2. 2 kleuren (66)
  3. 3 kleuren (66)
  4. 4 kleuren (66)

Jassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Jassen met een bedrukking zijn in allerlei verschillende materialen en kleuren te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Wanneer u namelijk kiest voor het bedrukken van één of meerdere relatiegeschenken van Suprème Relatiegeschenken, dan kiest u automatisch voor: 

·      goede prijzen;

·      ruim assortiment;

·      duidelijke communicatie;

·      goede service. 

Bedrukte jassen kunt u dus in allerlei kleuren en materialen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. De reden hiervoor is dat u een keuze kunt maken uit meerdere modellen en het geschikte model voor uw eigen bedrijf kunt uitkiezen. Daarnaast heeft dit natuurlijk ook te maken met de verschillende budgetten die per bedrijf aanwezig. Het ene bedrijf heeft meer budget voor relatiegeschenken, dan het andere bedrijf. Als laatste ligt het ook aan het doel dat u heeft met de bedrukte jassen. Het ene doel vergt meer kwaliteit van een bedrukte jas, dan een ander doel. Materialen waarvan bedrukte jassen gemaakt kunnen zijn: 

·      softshell;

·      100% gerecycled polyester;

·      polyester. 

Het bedrukken van de jassen

Het bedrukken van de jassen is een kunst opzich. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken gaan aan de slag met de afbeelding en / of tekst die zij van u hebben gekregen. Zij zullen dan de jas die u heeft uitgekozen goed bestuderen om er zo achter te komen hoe deze het beste kan worden bedrukt en op welke posities dit allemaal mogelijk is. Vervolgens zal dit digitaal worden aangebracht, waarna u het resultaat daarvan per e-mail toegestuurd zal krijgen. U kunt hierop vervolgens nog gewenste aanpassingen doorgeven, waarop onze medewerkers zullen bekijken of het mogelijk is om deze aanpassingen door te voeren. Het bedrukken van de jassen kan met een transferdruk en een zeefdruk, maar het borduren van een bedrukking is ook mogelijk. 

Uw eigen bedrukte jassen zijn dus gemakkelijk gerealiseerd via de webshop van Suprème Relatiegeschenken. 

Contactgegevens

Stel al uw vragen of vraag gerust vrijblijvend om meer informatie, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Maak uw kledingcollectie compleet en bestel ook andere kleding!

Naast het bestellen van de bedrukte jassen, kunt u bij Suprème ook nog andere kleding bestellen om zo uw kledingcollectie compleet te maken. U bestelt in de webshop namelijk ook: broeken, t-shirts en softshell!