Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (10)
Minimale afname
  1. 100 (10)
Materiaal
  1. Nylon (4)
  2. Polyester (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (8)
  2. 2 kleuren (8)
  3. 3 kleuren (8)
  4. 4 kleuren (8)

Bodywarmers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bodywarmers met bedrukking zijn door veel verschillende branches ruim inzetbaar. De bedrukte bodywarmers zijn zeer goed te gebruiken wanneer uw medewerkers veel in de buitenlucht aan het werk zijn, denk hierbij aan: 

·      boerenbedrijven;

·      hoveniers;

·      bouwbedrijven;

·      veeartsen. 

Bedrukte bodywarmers zijn bij bovenstaande branches ontzettend geliefd. Het gaat hier uiteraard slechts om een kleine opsomming van branches waar de bodywarmers met bedrukking kunnen worden ingezet. Deze zijn nog door veel meer soorten bedrijven en verenigingen te gebruiken! 

Bodywarmers met bedrukking

Een bodywarmer met bedrukking is zeer praktisch. Men heeft het namelijk lekker warm, maar tijdens de werkzaamheden geen last van deze vorm van kleding. De armen zijn helemaal vrij en er kan dus vrij worden bewogen. Daarnaast bevatten vrijwel alle bodywarmers zakken, waarin ook nog spullen kunnen worden meegenomen. Bij het bestellen van bedrukte bodywarmers moet u wel rekening houden met een wat hogere prijs dan andere relatiegeschenken, zoals: pennen, notitieblokken en powerbanks. Uiteraard vindt u ook bij het assortiment met bedrukte bodywamers de prijs- en kwaliteitverhouding die u van ons gewend bent! 

Het bedrukken van bodywarmers

Het bedrukken van de bodywarmers kan op de voorzijde en op de achterzijde. Op de voorzijde kan bijvoorbeeld een kleine bedrukking worden aangebracht, waarna dezelfde bedrukking groot op de achterkant wordt aangebracht. Uiteraard kan er ook worden gekozen voor twee verschillende bedrukkingen of alleen een bedrukking op de voor- of achterkant. 

De bedrukkingen van de bodywarmers kunnen digitaal worden aangeleverd bij de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. U kunt deze tijdens de bestelling uploaden op de website, maar ook via de e-mail sturen. Er zal altijd een gratis digitale proefdruk voor u worden opgesteld, waardoor u alvast kunt bekijken hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Het bedrukken van bodywarmer kan met: 

·      een naam;

·      een logo;

·      een bedrijfsnaam;

·      een slogan. 

Uw eigen persoonlijke contact!

Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u, uw eigen persoonlijke contact. U hoeft niet iedere keer opnieuw uw verhaal uit te leggen, maar kunt eenvoudig met uw vaste medewerker communiceren. Dit is mogelijk via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Ook andere kleding met een bedrukking bestellen?

Ook voor andere kleding kunt u terecht in de webshop van Suprème, zoals: jassen, overhemden en polo’s.